Miten piirretään kissa?

Miten piirretään kissa? Sinun ei tarvitse olla ammattilaispiirtäjä luodaksesi suloisen kissakuvan omilla käsilläsi. Tässä artikkelissa näytämme sinulle vaihe vaiheelta, kuinka piirtää kissa niin, että se näyttää upealta!

Perusmateriaalit kissan piirtämiseen

Ennen kuin aloitat kissan piirtämisen, valitse sopiva piirustuspaperi ja työkalut. Hyvät välineet ja materiaalit auttavat sinua saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen. Valitse paperi, joka kestää piirtämistä ja tarjoaa hyvän pohjan kissan kuvaamiseen.

Kissarotujen anatomian oppiminen

Ennen kuin ryhdyt varsinaiseen piirtämiseen, tutustu eri kissarotujen anatomiasta. Tämä auttaa sinua ymmärtämään paremmin kissan muotoja ja ominaisuuksia, jotta voit luoda realistisen piirroksen. Opettele tunnistamaan eri kissarodut ja niiden yleisimmät piirteet. Tämä auttaa sinua hahmottamaan kissan piirtämisen perusteet ja tekee lopputuloksesta uskottavamman.

Vaihe vaiheelta opas kissan kasvojen piirtämiseen

Aloita kissan piirtäminen keskittymällä sen kasvoihin. Kissan kasvojen piirtämisessä on tärkeää kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, kuten silmiin, nenään ja suuhun. Seuraavassa on vaihe vaiheelta opas, joka auttaa sinua piirtämään kissan kasvot:

 1. Aloita piirtämällä kissan päätä ja muotoile sitä haluamallasi tavalla.
 2. Piirrä kissalle korvat ja kiinnitä huomiota niiden muotoon ja sijaintiin pään suhteen.
 3. Jatka piirtämällä kissalle silmät, nenä ja suu. Kiinnitä erityistä huomiota silmien ilmeeseen ja kissan ilmeen välittämiseen.
 4. Tarkastele koko kissan kasvoja ja tee tarvittavat korjaukset, jotta lopputulos näyttää mahdollisimman realistiselta.

Yksityiskohtien lisääminen kissan kasvoihin – silmät, nenä ja suu

Kun olet piirtänyt kissan kasvot perusmuodossa, on aika lisätä yksityiskohtia. Silmät, nenä ja suu ovat tärkeitä elementtejä kissan kasvoissa, ja niiden oikeanlainen piirtäminen voi tehdä suuren eron lopputuloksessa. Seuraavassa on muutamia vinkkejä ja tekniikoita, joita voit käyttää yksityiskohtien lisäämiseen:

 1. Silmät: Piirrä silmät symmetrisesti ja kiinnitä huomiota niiden muotoon ja ilmeeseen. Lisää tarvittaessa valon ja varjon elementtejä silmille, jotta ne näyttävät elävämmiltä.
 2. Nenä: Kissan nenän piirtämisessä on tärkeää hahmottaa sen muoto ja sijoittaa se oikein kasvojen keskelle. Lisää nenään tarvittaessa varjoja ja valoefektejä, jotta se näyttää realistiselta.
 3. Suu: Piirrä kissalle sopiva suu, joka sopii sen ilmeeseen. Kiinnitä huomiota suun muotoon ja sijoittamiseen suhteessa nenään ja silmiin. Lisää tarvittaessa varjoja ja valoefektejä, jotta suu näyttää luonnolliselta.

Kissan vartalon ja raajojen piirtäminen

Kun olet valmis kissan kasvojen kanssa, on aika siirtyä sen vartalon ja raajojen piirtämiseen. Kissan vartalon piirtämisessä on tärkeää hahmottaa sen muoto ja mittasuhteet oikein. Kiinnitä huomiota kissan ryhtiin ja asentoon, jotta lopputulos näyttää luonnolliselta. Seuraavassa on vaihe vaiheelta opas kissan vartalon ja raajojen piirtämiseen:

 1. Aloita piirtämällä kissan runko ja muotoile sitä haluamallasi tavalla. Kiinnitä huomiota vartalon mittasuhteisiin ja pyöristämisessä.
 2. Jatka piirtämällä kissalle raajat. Kiinnitä huomiota niiden muotoon, sijaintiin ja suhteeseen vartaloon.
 3. Hahmottele kissalle häntä ja kiinnitä huomiota sen muotoon ja pituuteen suhteessa muuhun vartaloon.
 4. Tarkastele koko kissan vartaloa ja tee tarvittavat korjaukset, jotta lopputulos näyttää tasapainoiselta ja realistiselta.

Tekstuurin ja varjostuksen lisääminen kissan turkkiin

Kissan turkin piirtäminen voi olla haastavaa, mutta oikeilla tekniikoilla voit luoda vaikuttavan lopputuloksen. Tekstuurin ja varjostuksen lisääminen kissan turkkiin antaa sille syvyyttä ja elävyyttä. Seuraavassa on muutamia vinkkejä ja tekniikoita, joita voit käyttää kissan turkin piirtämiseen:

 1. Piirrä kissan turkkiin ensin perusmuoto ja hahmottele sen sijoittuminen vartaloon.
 2. Lisää turkkiin erilaisia linjoja ja viivoja, jotka kuvaavat turkin tekstuuria. Kiinnitä huomiota turkin suuntaan ja muotoon.
 3. Lisää varjostuksia ja valon efektejä turkkiin, jotta se näyttää elävältä ja kolmiulotteiselta. Käytä pehmeitä lyijykyniä tai siveltimiä luodaksesi varjoja ja valoefektejä.

Vinkkejä ja tekniikoita realististen kissapiirrosten luomiseen

Kun olet oppinut perusteet kissan piirtämisestä, voit parantaa taitojasi ja luoda entistä realistisempia kissapiirroksia. Tässä muutamia vinkkejä ja tekniikoita, joita voit kokeilla:

 1. Harjoittele erilaisia kissaposeerauksia ja ilmeitä. Tutustu eri kissarotujen erityispiirteisiin ja yritä tallentaa ne piirrokseesi.
 2. Kokeile erilaisia varjostustekniikoita ja -työkaluja. Käytä eri lyijykynien koostumuksia ja kokeile eri siveltimiä piirtämiseen.
 3. Tutki kissan silmiä, korvia ja muita yksityiskohtia. Kiinnitä huomiota niiden rakenteeseen ja yritä tallentaa ne piirrokseesi mahdollisimman tarkasti.

Yleisimmät virheet kissan piirtämisessä

Vaikka kissan piirtäminen voi olla hauskaa ja palkitsevaa, on tärkeää välttää yleisimpiä virheitä, jotka voivat heikentää lopputulosta. Tässä muutamia yleisiä virheitä, joita kannattaa välttää:

 1. Väärät mittasuhteet: Kiinnitä huomiota kissan mittasuhteisiin ja sen suhteeseen ympäristöön.
 2. Epärealistinen turkki: Älä liioittele turkin tekstuuria tai unohda varjostaa sitä oikein.
 3. Epätarkat yksityiskohdat: Kiinnitä huomiota kissan kasvojen, silmien ja muiden yksityiskohtien tarkkuuteen.

Johtopäätökset ja kannustus kissan piirtämisen harjoitteluun

Kissan piirtäminen voi olla haastavaa aluksi, mutta harjoitus tekee mestarin. Älä anna virheiden tai epäonnistumisten lannistaa sinua, vaan jatka harjoittelua ja kehitystä. Jatka kissan piirtämisen harjoittelua ja huomaat varmasti edistystä taidoissasi. Muista myös pitää hauskaa ja nauttia prosessista!

Jätä kommentti