Miten piirretään koira?

Onko sinulla koskaan ollut halua oppia piirtämään koiria, mutta et tiennyt mistä aloittaa? Ei hätää, olet tullut oikeaan paikkaan! Tässä artikkelissa opetan sinulle vaihe vaiheelta, kuinka piirtää koira helposti ja vaivattomasti.

Piirtäminen saattaa vaikuttaa haastavalta, mutta koiran piirtäminen on yllättävän helppoa, kun tiedät mitä teet. Aloita piirtämällä perusmuotoja ja valitsemalla oikeat mittasuhteet. Lisää sitten yksityiskohtia, jotta koirasi piirros saa eloa. Viimeistele se varjostamalla ja korostamalla, jotta saat haluamasi ilmeen ja syvyyden.

Olipa kyseessä sitten realistisen koiran piirros tai söpö karikatyyri, tämä opas antaa sinulle tarvittavat vinkit ja ohjeet. Joten ota kynä ja paperi käteen ja ryhdytään piirtämään koiria yhdessä!

Huomaa, että tämän oppaan tekniikat soveltuvat kaikenlaisten koirien piirtämiseen, joten voit harjoittaa luovuuttasi ja piirtää suosikkikoirasi tai suunnitella uuden mielikuvituksellisen koiraystävän. Anna mielikuvituksen lentää ja aloita piirtäminen jo tänään!

Johdanto koiran piirtämiseen

Koiran piirtäminen voi tuntua aluksi vaikealta tehtävältä, mutta oikeiden ohjeiden avulla se on täysin mahdollista. Ennen kuin aloitat, varmista, että sinulla on tarvittavat piirtämiseen tarvittavat välineet. Tarvitset ainakin kynän ja paperin. Voit myös käyttää kumia virheiden korjaamiseen.

Tarvittavat välineet koiran piirtämiseen

Ennen kuin aloitat koiran piirtämisen, varmista, että sinulla on tarvittavat välineet. Tarvitset ainakin seuraavat:

 1. Kynä: Valitse kynä, joka sopii sinulle parhaiten. Voit käyttää tavallista lyijykynää, mustetta tai hiilipuikkoa, riippuen siitä, millaista jälkeä haluat saada aikaan.
 2. Paperi: Valitse piirustuspaperi, joka on tarpeeksi kestävää ja sopivan kokoinen. Voit käyttää myös muuta paperia, kuten kartonkia tai akvarellipaperia, jos haluat kokeilla erilaisia tekniikoita.
 3. Kumit: Tarvitset kumin virheiden korjaamiseen ja yksityiskohtien korostamiseen. Valitse kumi, joka ei jätä jälkiä paperiin.

Vaihe vaiheelta -opas koiran pään piirtämiseen

Koiran piirtäminen alkaa yleensä sen pään piirtämisellä. Pään piirtäminen on tärkeää, koska se antaa koirallesi tunnistettavan ilmeen ja persoonallisuuden. Tässä vaihe vaiheelta -oppaassa näytän sinulle, kuinka piirtää koiran pää helposti ja vaivattomasti.

 1. Aloita piirtämällä perusmuodot: Piirrä ensin koiran pään perusmuodot, kuten ympyrä tai soikea. Tämä auttaa sinua hahmottamaan koiran pään kokoa ja muotoa.
 2. Lisää yksityiskohtia: Piirrä koiran korvat, silmät, nenä ja suu. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin ja mittasuhteisiin. Käytä referenssikuvaa, jos tarvitset apua.
 3. Tuo piirros eloon: Lisää varjostuksia ja korostuksia, jotta saat piirrokseesi syvyyttä ja ulottuvuutta. Käytä pehmeää lyijykynää tai hiilipuikkoa varjostamiseen ja valkoista lyijykynää tai korostuskynää korostamiseen.

Vaihe vaiheelta -opas koiran vartalon piirtämiseen

Kun olet saanut koiran pään piirrettyä, voit siirtyä vartalon piirtämiseen. Koiran vartalon piirtäminen voi vaikuttaa vaikealta, mutta oikeiden ohjeiden avulla se on täysin mahdollista. Tässä vaihe vaiheelta -oppaassa näytän sinulle, kuinka piirtää koiran vartalo helposti ja vaivattomasti.

 1. Piirrä perusmuodot: Aloita piirtämällä koiran vartalon perusmuodot. Voit käyttää ympyröitä ja soikeita apuna mittasuhteiden hahmottamisessa.
 2. Lisää yksityiskohtia: Piirrä koiran jalat, häntä ja muut vartalon yksityiskohdat. Kiinnitä huomiota mittasuhteisiin ja yksityiskohtiin.
 3. Tuo piirros eloon: Lisää varjostuksia ja korostuksia, jotta saat piirrokseesi syvyyttä ja ulottuvuutta. Käytä pehmeää lyijykynää tai hiilipuikkoa varjostamiseen ja valkoista lyijykynää tai korostuskynää korostamiseen.

Yksityiskohtien lisääminen koiran piirrokseen

Kun olet saanut koiran pään ja vartalon piirrettyä, voit lisätä piirrokseen yksityiskohtia. Yksityiskohdat, kuten turkin tekstuurit, silmien ilmeet ja koiran korut, antavat piirroksellesi lisää eloa ja persoonallisuutta.

Vinkkejä koiran ilmeen ja persoonallisuuden tallentamiseen

Koiran piirtäminen ei ole pelkästään muotojen ja yksityiskohtien piirtämistä, vaan myös koiran ilmeen ja persoonallisuuden tallentamista. Tässä muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua tallentamaan koirasi ainutlaatuisen ilmeen ja persoonallisuuden piirrokseen.

 1. Tutustu koirasi: Vietä aikaa koirasi kanssa ja opiskele sen ilmeitä ja liikkeitä. Tämä auttaa sinua ymmärtämään koirasi persoonallisuutta ja tallentamaan sen piirrokseen.
 2. Käytä referenssikuvaa: Käytä referenssikuvaa apuna piirtäessäsi koiran ilmettä ja persoonallisuutta. Voit ottaa valokuvia koirastasi tai löytää kuvia internetistä.
 3. Käytä oikeita tekniikoita: Käytä erilaisia piirtämistekniikoita, kuten varjostamista ja korostamista, tallentaaksesi koirasi ilmeen ja persoonallisuuden. Käytä eri kyniä ja siveltimiä saadaksesi haluamasi tuloksen.

Yleiset virheet, joita tulee välttää koiran piirtämisessä

Koiran piirtäminen voi olla haastavaa, ja on helppo tehdä virheitä. Tässä osiossa käyn läpi joitain yleisiä virheitä, joita tulee välttää koiran piirtämisessä.

 1. Väärät mittasuhteet: Varmista, että piirrät koiran mittasuhteet oikein. Kiinnitä erityistä huomiota pään ja vartalon suhteeseen, jotta piirrokseesi saadaan realistinen ilme.
 2. Epätarkat yksityiskohdat: Yksityiskohdat, kuten korvat, silmät ja nenä, ovat tärkeitä koiran ilmeen tallentamisessa. Varmista, että piirrät ne tarkasti ja huolellisesti.
 3. Liiallinen varjostus tai korostus: Varjostus ja korostus ovat tärkeitä piirroksen syvyyden ja ulottuvuuden luomisessa, mutta liiallinen käyttö voi tehdä piirroksesta epärealistisen näköisen. Käytä varjostusta ja korostusta harkiten.

Eri tyylit ja tekniikat koiran piirtämisessä

Koiran piirtäminen voidaan tehdä monilla eri tyyleillä ja tekniikoilla. Tässä osiossa esittelen joitain suosittuja tyylejä ja tekniikoita koiran piirtämisessä.

 1. Realistinen piirtäminen: Realistinen piirtäminen pyrkii tallentamaan koiran ulkonäön ja yksityiskohdat mahdollisimman tarkasti ja realistisesti.
 2. Karikatyyripiirtäminen: Karikatyyripiirtäminen on humoristinen tyyli, joka liioittelee koiran piirteitä ja persoonallisuutta.
 3. Graafinen piirtäminen: Graafinen piirtäminen käyttää yksinkertaisia muotoja ja linjoja koiran piirtämiseen. Tämä tyyli korostaa koiran liikettä ja ryhtiä.

Resurssit, jotka auttavat sinua oppimaan lisää koiran piirtämisestä

Jos haluat oppia lisää koiran piirtämisestä ja kehittää taitojasi, tässä muutamia resursseja, jotka voivat auttaa sinua:

 1. Piirustuskurssit: Osallistu paikalliseen piirustuskurssiin tai etsi verkkovalmennuksia, jotka keskittyvät koiran piirtämiseen. Näissä kursseissa saat henkilökohtaista ohjausta ja vinkkejä ammattilaisilta.
 2. Kirjat ja oppaat: Hanki piirustusoppaita ja -kirjoja, jotka keskittyvät koiran piirtämiseen. Näissä oppaissa on yksityiskohtaisia ohjeita ja vinkkejä eri tekniikoista ja tyyleistä.
 3. Piirustusyhteisöt: Liity piirustusyhteisöihin ja foorumeihin, joissa voit jakaa töitäsi muiden piirtäjien kanssa ja saada palautetta ja vinkkejä.

Yhteenveto: juhlista koiran piirtotaitojasi

Onnittelut, olet oppinut kuinka piirtää koira! Muista harjoitella ja kehittää taitojasi jatkuvasti. Piirtäminen on hauskaa ja palkitsevaa, ja koirat ovat mahtavia aiheita piirtää.

Jatka piirtämistä ja anna mielikuvituksesi lentää. Kokeile erilaisia tekniikoita ja tyylejä, ja kehitä oma ainutlaatuinen tapasi piirtää koiria. Muista myös pitää hauskaa piirtäessäsi ja nauttia prosessista!

Toivottavasti tämä opas auttoi sinua oppimaan piirtämään koiria.

Jätä kommentti