Mistä näkee Euroviisujen semifinaalin?

Ensimmäinen Eurovision laulukilpailun semifinaali vuonna 2024 pidetään 7. toukokuuta kello 20:57 Suomen aikaa, ja se lähetetään suorana Yle TV1:llä ja Yle Areenassa. Toisen semifinaalin vuorossa on 9. toukokuuta kello 22:00, ja se näkyy samoin Yle TV1:llä ja Yle Areenassa. Suomen edustaja, Windows95man, kilpaili kappaleella ”No Rules” ensimmäisessä semifinaalissa. Eurovision Finaali esitetään 11. toukokuuta 2024.

Euroviisut on yksi maailman pisimpään jatkuneista televisio-ohjelmista ja tunnetaan sen näyttävistä lavashow’sta, mieleenpainuvista esityksistä ja monipuolisista musiikkityyleistä. Vuonna 2024 ensimmäinen semifinaali järjestetään Malmössä, Ruotsissa, jossa 15 maata kilpailee pääsystä finaaliin; mukaan lukien Suomi, jota edustaa Windows95man numerossa 10. Tämän vuoden teemana on ”United by Music”, mikä korostaa musiikin yhdistävää voimaa kansallisuuksien ja kulttuurien yli.

Miten katsoa Euroviisujen semifinaalia ulkomailla?

Katsoaksesi Euroviisujen semifinaaleja ulkomailla, varmista, että käytät luotettavaa VPN-palvelua (Virtual Private Network). VPN mahdollistaa yhteyden muodostamisen palvelimeen Suomessa, mikä antaa pääsyn Yle Areenan suoriin lähetyksiin. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos oleskelet maassa, jossa Euroviisut eivät ole suoraan katsottavissa. Lisäksi, useat kansainväliset kanavat, kuten BBC Isossa-Britanniassa ja SBS Australiassa, näyttävät kilpailun, joten tarkista paikalliset lähetysajat ja saatavuus. On tärkeää huomioida, että lähetysoikeudet voivat vaihdella maittain, joten muista tarkistaa kunkin maan saatavuus erikseen.

Jätä kommentti