Kuinka tehdä fritsu?

Valitse paikka, johon haluat tehdä fritsun. Yleisimpiä paikkoja ovat kaula, mutta voit tehdä fritsun mihin tahansa ihoalueeseen. Muista, että fritsu näkyy selvästi, joten valitse paikka, jossa se ei haittaa sinua tai toista henkilöä.

Aseta huulesi iholle

Aseta huulesi iholle niin, että ne muodostavat pienen ”O” -kirjaimen muotoisen aukon. Huulesi tulisi olla rentoina, ei liian kireinä tai löysinä.

Ime ihoa

Ime ihoa huultesi läpi. Imemisen tulisi olla tarpeeksi voimakasta aiheuttaakseen pienen mustelman, mutta ei niin voimakasta, että se aiheuttaa kipua.

Vapauta iho

Vapauta iho huultesi välistä. Sinun pitäisi nyt nähdä pieni mustelma, joka on fritsu. Jos et näe fritsua, voit toistaa prosessin.

Varotoimenpiteet ja vinkkejä

Vaikka fritsujen tekeminen voi olla hauskaa, on tärkeää muistaa, että se voi myös aiheuttaa ihovaurioita. Tässä muutamia vinkkejä fritsujen tekemiseen turvallisesti:

  • Kysy aina lupa ennen kuin teet fritsun toiselle henkilölle. Fritsun tekeminen ilman suostumusta voidaan tulkita hyväksikäytöksi.
  • Älä tee fritsua liian kovaa. Voimakas imeminen voi aiheuttaa vakavia mustelmia ja jopa ihon puhkeamisen.
  • Älä tee fritsuja liian usein. Usein toistettuna, se voi johtaa pysyviin ihomuutoksiin.
  • Muista, että fritsujen tekeminen on intiimi teko, joten varmista, että se tapahtuu yksityisessä ja mukavassa ympäristössä.

Jätä kommentti