Mihin kameran vanhat objektiivit voi viedä?

Vanhojen linssien kierrättäminen säästää luonnonvaroja ja vähentää jätteen määrää.

Vanhojen kameran linssien myynti

Yksi tapa käsitellä vanhoja kameraobjektiiveja on myydä ne. On olemassa useita paikkoja, joissa voit myydä vanhat objektiivisi, kuten Foto Monza.

Foto Monza

Foto Monza on valokuvausliike, joka ostaa ja myy käytettyjä kameraobjektiiveja. He tarjoavat 30 päivän palautusoikeuden, joten voit koekäyttää objektiivia rauhassa.

Myyntiprosessi

Voit saada alustavan arvion sähköpostitse saman päivän aikana. Kaikki tuotteet arvioidaan paikan päällä ennen virallista arviota. Tuotteet voidaan lähettää postitse tai tuoda itse liikkeeseen.

Ostaminen

Foto Monza myy suuren määrän käytettyjä objektiiveja joka viikko. Kaikki heidän objektiivinsa on kuntotestattu ja löydät tarkat tiedot laitteista heidän verkkosivuiltaan.

Vanhojen kameran linssien lahjoittaminen

Toinen vaihtoehto vanhojen kameraobjektiivien käsittelyyn on lahjoittaminen. On olemassa useita organisaatioita ja kouluja, jotka ottavat mielellään vastaan vanhoja kameraobjektiiveja.

Käytettyjen kameroiden ja objektiivien huolto ja kunnostus

Vanhojen kameraobjektiivien huolto ja kunnostus on tärkeää niiden käyttöiän pidentämiseksi. Esimerkiksi Kiertokaari Oy tarjoaa tällaisia palveluita.

Kiertokaari Oy

Kiertokaari Oy on yritys, joka tarjoaa erilaisia huolto- ja kunnostuspalveluita vanhoille kameran linssille. Heidän palveluvalikoimaansa kuuluu esimerkiksi linssien puhdistus ja tarkastus.

Huoltoprosessi

Kiertokaari Oy:n huoltoprosessiin kuuluu laitteen perusteellinen tarkastus ja mahdollisten vikojen korjaus.

Canon-objektiivien kiinnitykset ja yhteensopivuus

On tärkeää tietää, minkä tyyppinen kiinnitys vanhassa Canon-objektiivissasi on, jotta voit määrittää sen yhteensopivuuden eri kameramallien kanssa.

Canon-objektiivien kiinnitystyypit

Canon-kameroissa on neljä pääasiallista objektiivin kiinnitystyyppiä: EOS R -järjestelmä, digitaalinen EOS APS-C -järjestelmäkamera, täyden kennokoon digitaalinen EOS-järjestelmäkamera ja EOS M -sarja.

Objektiivien yhteensopivuustaulukko

Canonin objektiivien yhteensopivuus eri kameramallien kanssa voidaan tarkistaa objektiivien yhteensopivuustaulukosta.

Canon-objektiivien sovittimet

Canonin objektiivien sovittimet mahdollistavat Canonin erityyppisten objektiivien käytön eri kameramalleissa.

Sovitinmallit

Canonilla on kaksi pääasiallista sovitinmallia: EF-EOS R -kiinnityssovitin ja EF-EOS M -kiinnityssovitin.

Kameran linssien käsittely sosiaalisessa mediassa

Sosiaalinen media, kuten Facebook, on toinen paikka, jossa voit myydä, ostaa tai vaihtaa vanhoja kameraobjektiiveja. Esimerkiksi Facebookissa on ryhmiä, kuten KameraKirppis, joka on tarkoitettu juuri tähän tarkoitukseen.

KameraKirppis

KameraKirppis on Facebook-ryhmä, jossa jäsenet voivat myydä, ostaa tai vaihtaa käytettyjä kameraobjektiiveja.

Liittyminen ryhmään

Voit liittyä KameraKirppis-ryhmään kirjautumalla Facebook-tilillesi ja hakemalla ryhmää Facebookin hakutoiminnolla.

Yhteenveto

Vanhojen kameraobjektiivien asianmukainen käsittely on tärkeää sekä ympäristön että valokuvausharrastuksen kannalta. Tämän oppaan avulla voit ymmärtää, miten ja minne voit viedä vanhat kameraobjektiivisi myyntiin, lahjoitukseen, huoltoon tai kunnostukseen.

Jätä kommentti