Milloin on Black Friday 2023?

Black Friday, koko maailman suurin ostospäivä, saapuu jälleen marraskuussa 2023. Tämä artikkeli tarjoaa sinulle kattavan oppaan siitä, mitä odottaa tulevalta Black Friday 2023 -päivältä, mukaan lukien päivämäärät, tarjoukset, ostosvinkit ja paljon muuta.

Milloin on Black Friday 2023?

Vuonna 2023 Black Friday sijoittuu perjantaille, marraskuun 24. päivälle.

Tämä päivä merkitsee monille vähittäiskauppiaille vuoden vilkkainta myyntipäivää, ja se on tärkeä osa joulumyyntikautta.

Mikä on Black Friday?

Black Friday on yhdysvaltalainen perinne, joka merkitsee joulumyynnin alkua. Se sijoittuu kiitospäivän jälkeiseen perjantaihin, joka on marraskuun neljäs torstai. Vaikka Black Friday ei ole virallinen loma Yhdysvalloissa, monet työnantajat antavat työntekijöilleen ylimääräisen vapaapäivän, mikä luo nelipäiväisen viikonlopun ja antaa ihmisille mahdollisuuden aloittaa joululahjojen ostamisen.

Black Friday Suomessa

Suomessa Black Friday on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta. Sekä fyysiset kaupat että verkkokaupat tarjoavat erilaisia tarjouksia ja alennuksia, jotka houkuttelevat suuria määriä ostajia. Suuret kauppaketjut, kuten Verkkokauppa.com ja Telia, ovat ottaneet Black Fridayn osaksi vuotuista myyntikalenteriaan, ja tarjoavat asiakkailleen huomattavia alennuksia eri tuoteryhmissä.

Mitä odottaa Black Friday 2023:sta?

Perinteisesti Black Friday on ollut päivä, jolloin kauppiaat tarjoavat suuria alennuksia ja tarjouksia houkutellakseen asiakkaita aloittamaan joululahjojen ostamisen. Vaikka tämä perinne jatkuu, odotamme myös näkevämme joitakin muutoksia vuoden 2023 Black Fridayssä.

Tarjoukset ja alennukset

Black Friday on tunnettu suurista alennuksista, ja voimme odottaa samaa trendiä myös vuonna 2023. Kauppiaat tarjoavat todennäköisesti merkittäviä alennuksia eri tuoteryhmissä, mukaan lukien elektroniikka, vaatteet, kodinkoneet ja paljon muuta.

Verkkokaupan kasvu

Koronapandemian vuoksi verkkokauppa on kasvanut merkittävästi, ja odotamme tämän trendin jatkuvan myös Black Friday 2023:n aikana. Tämä tarkoittaa, että useimmat tarjoukset ja alennukset ovat todennäköisesti saatavilla sekä fyysisissä kaupoissa että verkkokaupoissa.

Miten valmistautua Black Friday 2023:een?

Black Friday voi olla hämmentävä päivä ilman oikeaa valmistautumista. Seuraavat vinkit voivat auttaa sinua suunnittelemaan ostoksesi ja hyödyntämään päivän parhaat tarjoukset.

Tee ostoslista

Suunnittele etukäteen, mitä aiot ostaa Black Fridayna. Tämä auttaa sinua keskittymään tarjouksiin, jotka todella kiinnostavat sinua, ja välttämään houkutusta tehdä impulssiostoksia.

Vertaile hintoja

Vertaa hintoja eri kauppiaiden välillä, jotta tiedät, mistä saat parhaan diilin. Muista kuitenkin, että halvin hinta ei aina tarkoita parasta arvoa. Tarkista tuotearvostelut ja tekniset tiedot varmistaaksesi, että saat laadukkaan tuotteen hyvään hintaan.

Seuraa suosikkikauppasi

Seuraa suosikkikauppiesi sosiaalisen median kanavia ja tilaa heidän uutiskirjeensä. Tämä on hyvä tapa pysyä ajan tasalla viimeisimmistä tarjouksista ja alennuksista.

Ole valmis ostamaan heti

Black Friday -tarjoukset voivat loppua nopeasti, joten on tärkeää olla valmis tekemään ostoksia heti, kun tarjoukset alkavat. Varaudu mahdollisesti heräämään aikaisin tai valvomaan myöhään, jotta et missaa parhaita diilejä.

Lopuksi, muista, että vaikka Black Friday on loistava tilaisuus säästää rahaa, on tärkeää pysyä budjetissasi ja välttää liiallista kuluttamista. Onnea ostoksillesi Black Friday 2023:na!

Jätä kommentti