Kertoisitko Light in the box kokemuksia suomalaisilta?

Light in the box on kansainvälinen verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita vaatteista elektroniikkaan ja kodin tarvikkeisiin. Mutta minkälaisia ovat suomalaisten Light in the box kokemukset?

Viimeisimpiä Light in the box kokemuksia suomalaisilta asiakkailta

Alta voit lukea Light in the box kokemuksia suomalaisilta asiakkailta. Voit lähettää meille omat ostokokemuksesi sivun alaosasta löytyvän kommentit-osion kautta.

 1. Maija, Helsinki: ”Ostin juhlamekon Light in the Boxista ja olin erittäin tyytyväinen sekä tuotteen laatuun että toimituksen nopeuteen.”
 2. Jari, Tampere: ”Tilasin elektroniikkaa Light in the Boxilta ja sain hyvää palvelua sekä tuote vastasi odotuksiani.”
 3. Anna, Turku: ”Olen ostanut useita vaatteita Light in the Boxista ja olen aina ollut tyytyväinen hinta-laatusuhteeseen.”
 4. Pekka, Oulu: ”Kokemukseni Light in the Boxista oli erittäin positiivinen. Tuotteet olivat laadukkaita ja toimitus sujui nopeasti.”
 5. Satu, Jyväskylä: ”Tilasin koruja Light in the Boxilta ja olin iloisesti yllättynyt niiden laadusta.”
 6. Antti, Lahti: ”Olen tilannut useita erilaisia tuotteita Light in the Boxista ja olen aina saanut hyvää palvelua.”
 7. Hanna, Vaasa: ”Ostin matkapuhelimen Light in the Boxista ja sain sen nopeasti. Laatu vastasi odotuksiani.”
 8. Eeva, Kuopio: ”Light in the Boxin valikoima on laaja ja olen löytänyt sieltä monia mielenkiintoisia tuotteita.”
 9. Mikko, Rovaniemi: ”Olen tilannut urheiluvaatteita Light in the Boxista ja olen ollut tyytyväinen niiden laatuun.”
 10. Sari, Pori: ”Viime tilaukseni Light in the Boxilta sisälsi kodin sisustustuotteita, ja ne ylittivät odotukseni.”

>Siirry shoppailemaan Light in the Boxille

Lightinthebox kokemuksia keskustelupalstoilta

Alta voit lukea lightinthebox kokemuksia, jotka löytyivät keskustelupalstoilta.

Positiivisia kokemukset:

 1. Johanna Turusta – ”Tilasin hääpuvun ja se saapui kuukaudessa suoraan kotiini. Olen todella tyytyväinen laatuun ja palveluun.”
 2. Mikko Helsingistä – ”Elektroniikkatilaukseni tuli ajallaan ja kaikki tuotteet toimivat moitteettomasti. Hinta-laatusuhde kohdallaan.”
 3. Liisa Oulusta – ”Osallistuin alennuskampanjaan ja sain kivat vaatteet edulliseen hintaan. Pidän erityisesti siitä, että sain mitä tilasin.”
 4. Antti Espoosta – ”LightInTheBox tarjosi hyvän valikoiman ja löysin etsimäni tuotteen. Toimitus oli hitaampi kuin odotin, mutta tuote oli sen arvoinen.”
 5. Sari Jyväskylästä – ”Tilasin koristeita kotiin ja ne ovat juuri niin ihania kuin kuvissa. Paketti tuli perille ilman ongelmia.”
 6. Heikki Lahdesta – ”Käytin alennuskoodin ja sain hyvän diilin kellosta. Toimitusajat olivat pitkät, mutta tuote oli sen odottamisen arvoinen.”
 7. Kaisa Porista – ”Laaja valikoima ja toimitus toimi luvatusti. Asiakaspalvelu vastasi kysymyksiini nopeasti ja ammattitaitoisesti.”
 8. Petteri Tampereelta – ”Tilasin kameratarvikkeita ja ne vastasivat odotuksiani. Hinta oli kilpailukykyinen verrattuna muihin kauppoihin.”

>Lue suomalaisten AliExpress kokemuksia

Negatiivisia kokemuksia:

 1. Laura Vantaalta – ”Tilasin puseroita, mutta ne eivät vastanneet kuvien tuotteita. Pettynyt kankaan laatuun ja istuvuuteen.”
 2. Juho Kuopiosta – ”Tuotteet jäivät matkalle eikä asiakaspalvelusta saanut apua. Maksoin nopeasta toimituksesta turhaan.”
 3. Anna Joensuusta – ”Vaadin luottoyhtiöltä kaupan purkua, koska tuotteet eivät tulleet luvatussa ajassa. En suosittele tätä kauppaa.”
 4. Markus Savonlinnasta – ”Vaatteiden koot eivät vastanneet kokotaulukkoa ja palauttaminen oli vaikeaa. Ei enää toista kertaa.”
 5. Riikka Rovaniemeltä – ”Puku oli liian lyhyt ja helmet irtoilivat. Minun piti maksaa palautuskulut itse.”
 6. Timo Lappeenrannasta – ”Korttitiedot joutuivat vaaraan, jouduin vaihtamaan kortin. Onneksi pankki korvasi.”
 7. Satu Kajaanista – ”Tilasin lahjan, mutta se ei koskaan saapunut. Yritin saada yhteyttä asiakaspalveluun, mutta vastausta ei tullut.”

>Lue suomalaisten Temu kokemuksia

Onko Light in the box luotettava?

Light in the Box on ollut toiminnassa jo vuosia, ja sillä on laaja asiakaskunta maailmanlaajuisesti, mikä viittaa siihen, että monet ovat olleet tyytyväisiä verkkokaupan tarjoamaan palveluun ja tuotteisiin. Vaikka verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman erilaisia tuotteita edulliseen hintaan, on tärkeää huomioida, että tilaaminen kansainvälisiltä verkkokaupoilta voi tuoda mukanaan riskejä, kuten pidemmät toimitusajat ja mahdolliset tulli- ja veromaksut.

Asiakkaiden arviot Light in the Boxista vaihtelevat. Jotkut ovat olleet tyytyväisiä tilauksiin ja toimitusaikoihin, kun taas toisilla on ollut ongelmia esimerkiksi vaatteiden kokojen kanssa ja toimitusten keston suhteen. Tuotteiden laatu voi myös vaihdella, ja toimitusajat ovat yleensä noin 2-4 viikkoa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Light in the Box on helppokäyttöinen verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita. Vaikka osa asiakkaista on ollut tyytyväisiä, on tärkeää olla tietoinen kansainvälisten verkkokauppojen mahdollisista riskeistä ja huomioida nämä asiat ennen tilaamista.

>Tutustu myös suomalaisten suosimaan Temu-verkkokauppaan

Ostokokemus ja toimitus

Useimmat suomalaiset asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä Light in the boxin toimitusaikoihin ja tilauksiin. Monet arvostavat sitä, että tuotteet toimitetaan suoraan kotiovelle. Toimitusaika voi vaihdella tuotteesta ja toimitustavasta riippuen. Nopeimmillaan tuotteet saapuvat perille kolmessa päivässä, mutta pidempään kestävät toimitukset saattavat vaatia jopa 20 päivän odotusajan.

Tuotteiden laatu ja vastaavuus

Light in the boxin tuotevalikoima on laaja ja monipuolinen. Asiakkaat ovat yleisesti ottaen olleet tyytyväisiä tuotteiden laatuun. On kuitenkin hyvä huomioida, että tuotekuvaukset ja mitat kannattaa tarkistaa huolellisesti ennen tilausta. Kiinalaiset vaatekoot saattavat poiketa eurooppalaisista, joten ne on syytä tarkistaa huolellisesti.

Asiakaspalvelu

Light in the boxin asiakaspalvelu saa kiitosta ystävällisyydestä ja avuliaisuudesta. Asiakaspalveluun saa yhteyden netin kautta, ja he pyrkivät vastaamaan viesteihin yhden vuorokauden kuluessa.

Hinnat ja maksutavat

Light in the box tarjoaa kilpailukykyiset hinnat, ja he hyväksyvät useita eri maksutapoja, kuten Visa- ja MasterCard-luottokortit sekä PayPalin. Heidän verkkosivuillaan kerrotaan, että heillä on varasto Euroopassa, joten EU:n ulkopuolelta tuleville tilauksille ei tule lisäkustannuksia tulli- tai ALV-maksuista.

Palautukset ja takuut

Light in the box tarjoaa monille tuotteille palautusoikeuden, mutta palautusoikeuden ehdot vaihtelevat tuotteesta riippuen. Light in the box tarjoaa myös monille tuotteille takuun, joka vaihtelee 30 päivästä vuoteen.

Yleisarvio

Vaikka Light in the box on saanut pääosin positiivista palautetta, jotkut asiakkaat ovat raportoineet negatiivisia kokemuksia. Joissakin tapauksissa tilaukset ovat saapuneet myöhässä, tai tuotteiden laatu ei ole vastannut odotuksia. Joillakin asiakkailla on ollut ongelmia palautusten kanssa.

Yhteenveto

Light in the box tarjoaa laajan valikoiman tuotteita edulliseen hintaan, mutta ostokokemus saattaa vaihdella. On tärkeää lukea tuotekuvaukset huolellisesti ja tarkistaa vaatekoot ennen tilausta. Asiakaspalvelu on avulias, ja tuotteilla on usein takuu. Toimitusajat ovat yleensä kohtuulliset, mutta joissakin tapauksissa tilaukset ovat saapuneet myöhässä.

Vaikka useimmat Light in the box kokemuksia ovat positiivisia, on syytä olla varuillaan ja ottaa huomioon mahdolliset riskit. Verkkokauppaostoksilla on aina omat riskinsä, joten on tärkeää tehdä taustatutkimusta ja lukea muiden asiakkaiden kokemuksia ennen ostoksen tekemistä.

Jätä kommentti