Mitä katsoa Netflixistä?

Oletko koskaan huomannut viettäväsi tuntikausia Netflixissä yrittäen löytää jotain katsottavaa? Ei hätää, meillä on ratkaisu sinulle! Tässä artikkelissa jaamme vinkkejä siitä, mitä kannattaa katsoa Netflixistä. Olit sitten jännityksen, komedian tai draaman ystävä, meillä on suosituksia juuri sinulle!

Netflixissä on runsaasti mielenkiintoisia sarjoja ja elokuvia eri genreissä, joten älä tuhlaa enää aikaa selaamiseen. Lue artikkelimme ja löydä seuraava suosikkisi Netflixin laajasta sisällöstä!

Netflixin suositukset ja henkilökohtaiset vinkit

Tässä muutamia Netflixin suosituksia ja henkilökohtaisia vinkkejä eri genreissä:

 1. Jännitys: ”Mindhunter”, ”Stranger Things”, ”Dark”
 2. Komedia: ”The Office”, ”Brooklyn Nine-Nine”, ”Parks and Recreation”
 3. Draama: ”Breaking Bad”, ”The Crown”, ”Better Call Saul”
 4. Sci-fi: ”Stranger Things”, ”Black Mirror”, ”Altered Carbon”
 5. Romanttinen komedia: ”To All the Boys I’ve Loved Before”, ”Love, Simon”, ”The Half of It”
 6. Dokumentti: ”Making a Murderer”, ”Tiger King”, ”Our Planet”

Netflixin suosituimmat genret

Netflixissä on runsaasti erilaisia genrejä, jotka sopivat eri mieltymyksiin. Tässä muutamia suosituimpia genrejä, joita voit löytää Netflixin valikoimasta:

 1. Jännitys: Jos pidät jännityselokuvista ja -sarjoista, suosittelemme tarkistamaan Netflixin suositun sarjan ”Mindhunter”. Sarja kertoo FBI:n rikosprofilerien työstä ja on täynnä jännittäviä juonenkäänteitä.
 2. Komedia: Jos kaipaat hyvää naurua, et voi ohittaa sarjaa ”The Office”. Tämä komediasarja tarjoaa hulvattomia tilanteita toimistomaailmasta, ja sen hahmot saavat varmasti sinut repeämään naurusta.
 3. Draama: Jos pidät draamasta ja monimutkaisista juonista, suosittelemme tarkistamaan sarjan ”Breaking Bad”. Sarja kertoo kemianopettajasta, joka ryhtyy huumebisnekseen ja ajautuu rikolliseen maailmaan.
 4. Sci-fi: Jos olet sci-fi-fanien joukossa, et voi ohittaa sarjaa ”Stranger Things”. Tämä sarja yhdistää jännitystä, mysteeriä ja 80-luvun nostalgiaa, ja se on saanut paljon kiitosta niin yleisöltä kuin kriitikoilta.

Netflixin suosituimmat TV-sarjat

Netflixissä on paljon menestyneitä TV-sarjoja, jotka ovat saaneet valtavan suosion ympäri maailmaa. Tässä muutamia suosituimpia TV-sarjoja, joita kannattaa tarkistaa Netflixin valikoimasta:

 1. ”Stranger Things”: Tämä suosittu sci-fi-sarja sijoittuu 80-luvulle ja seuraa joukkoa nuoria, jotka kohtaavat yliluonnollisia tapahtumia pikkukaupungissa.
 2. ”Breaking Bad”: Tämä draamasarja seuraa kemianopettaja Walter Whiten muodonmuutosta huumeiden valmistajaksi ja rikolliseksi.
 3. ”Mindhunter”: Tämä rikosdraama perustuu tositapahtumiin ja seuraa FBI:n rikosprofilerien työtä sarjamurhaajien kanssa.
 4. ”The Crown”: Tämä draamasarja kertoo kuningatar Elizabeth II:n elämästä ja hallintakaudesta.

Netflixin imperatiiviset elokuvat

Jos elokuvat ovat enemmän sinun juttusi, Netflix tarjoaa myös laajan valikoiman elokuvia eri genreissä. Tässä muutamia elokuvia, jotka kannattaa tarkistaa:

 1. ”The Irishman”: Tämä Martin Scorsesen ohjaama elokuva kertoo mafiaan liittyvästä tarinasta ja se tähdittää Robert De Niroa, Al Pacinoa ja Joe Pesciä.
 2. ”Parasite”: Tämä eteläkorealainen elokuva voitti parhaan elokuvan Oscar-palkinnon vuonna 2020 ja se kertoo eriarvoisuudesta yhteiskunnassa.
 3. ”The Social Network”: Tämä elokuva perustuu Facebookin perustajan Mark Zuckerbergin tarinaan ja se tarjoaa mielenkiintoisen näkökulman sosiaalisen median maailmaan.
 4. ”La La Land”: Tämä musikaalielokuva kertoo kahden nuoren taiteilijan rakkaustarinan ja se on saanut paljon kiitosta musiikistaan ja visuaalisesta ilmeestään.

Netflixin kätketyt helmet

Netflixissä on myös paljon kätkettyjä helmiä, jotka eivät välttämättä ole saaneet suurta huomiota, mutta ovat silti erinomaisia katsottavia. Tässä muutamia kätkettyjä helmiä, jotka kannattaa tarkistaa:

 1. ”Dark”: Tämä saksalainen sci-fi-sarja seuraa neljää perhettä, joiden elämät kietoutuvat aikamatkailun ympärille.
 2. ”Money Heist”: Tämä espanjalainen rikosdraamasarja kertoo joukosta rikollisia, jotka suunnittelevat suurta ryöstöä.
 3. ”The End of the F***ing World”: Tämä brittiläinen draamakomedia seuraa kahden teinin pakomatkaa ja heidän rikoksiaan.
 4. ”BoJack Horseman”: Tämä animoitu sarja seuraa entistä TV-tähteä, joka yrittää selviytyä Hollywoodin julmuudesta.

Netflixin alkuperäissarjat ja -elokuvat

Netflix tunnetaan myös omista alkuperäissarjoistaan ja -elokuvistaan, joita ei voi nähdä missään muualla. Tässä muutamia suosituimpia Netflixin alkuperäissarjoja ja -elokuvia:

 1. ”Stranger Things”: Tämä suosittu sarja on Netflixin omaa tuotantoa ja se on saanut paljon kiitosta ympäri maailmaa.
 2. ”Bird Box”: Tämä trillerielokuva tähdittää Sandra Bullockia ja se kertoo maailmasta, jossa näkymätön voima ajaa ihmiset itsemurhiin.
 3. ”The Witcher”: Tämä fantasia-sarja perustuu Andrzej Sapkowskin kirjoihin ja se seuraa Geralt of Riviaa, hirviönmetsästäjää.
 4. ”House of Cards”: Tämä poliittinen draamasarja on yksi Netflixin ensimmäisistä alkuperäissarjoista ja se seuraa kongressiedustaja Frank Underwoodin valtapyrkimyksiä.

Kuinka löydän katsottavaa Netflixistä?

Jos olet joskus tuntenut itsesi hukkuksiin Netflixin valtavassa sisällössä, tässä muutamia vinkkejä katsottavan sisällön löytämiseen:

 1. Suositukset algoritmilta: Netflixin algoritmit oppivat sinusta ja suosittelevat sisältöä, joka sopii juuri sinun mieltymyksiisi. Jatkuva katselu auttaa algoritmeja tarjoamaan yhä tarkempia suosituksia.
 2. Katselulistat: Voit luoda omia katselulistoja ja tallentaa kiinnostavia sarjoja ja elokuvia myöhempää katselua varten. Näin voit helposti löytää katsottavaa ilman selaamista.
 3. Kategoriat ja suodattimet: Netflix tarjoaa erilaisia kategorioita ja suodattimia, joiden avulla voit rajata hakua ja löytää haluamaasi sisältöä helpommin. Voit esimerkiksi valita tietyn genre, näyttelijän tai kielen suodattimeksi.
 4. Arvostelut ja suositukset: Lue arvosteluja ja suosituksia Netflixin sisällöstä, jotta voit löytää uusia kiinnostavia sarjoja ja elokuvia. Voit myös kysyä suosituksia ystäviltäsi ja perheeltäsi.

Johdanto Netflixiin

Netflix on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, sarjoja ja dokumentteja eri genreissä. Sen suosio on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosina, ja se on tullut monille suosituksi vaihtoehdoksi perinteiselle televisiolle.

Netflixin katselun hyödyt

Netflixin katselu tarjoaa monia etuja perinteiseen TV-katseluun verrattuna. Ensinnäkin, voit katsoa sisältöä missä ja milloin tahansa, kunhan sinulla on internetyhteys ja Netflix-tili. Voit myös valita haluamasi kielen ja tekstityksen, mikä tekee katsomiskokemuksesta entistä miellyttävämmän.

Toiseksi, Netflixin algoritmit oppivat sinusta ja suosittelevat sisältöä, joka sopii juuri sinun mieltymyksiisi. Tämä tarkoittaa, että mitä enemmän katsot, sitä tarkemmat suositukset saat.

Lisäksi, Netflix tarjoaa laajan valikoiman eri genrejä, joten voit löytää helposti jotain uutta katsottavaa, oli sitten kyseessä romanttinen komedia, jännityselokuva tai dokumentti.

Johtopäätökset: Nauti Netflixin sarjojen maratonkatselusta!

Netflix tarjoaa laajan valikoiman katsottavaa eri genreissä, joten löydät varmasti jotain juuri sinun mieltymyksiisi sopivaa. Kokeile eri genrejä, katselulistat omia suosikkejasi ja anna Netflixin algoritmien suositella uutta katsottavaa. Muista myös lukea arvosteluja ja kysyä suosituksia läheisiltäsi.

Nyt kun tiedät, mitä katsoa Netflixistä, voit nauttia maratonin katselua suosikkisarjojesi parissa. Rentoudu sohvalla, ota kuppi teetä tai popcornia ja päästä itsesi uppoutumaan Netflixin tarjoamaan maailmaan!

Jätä kommentti