Ketkä näyttelevät Saw X rooleissa?

Saw X on yksi vuoden 2023 odotetuimmista elokuvista ja se on kymmenes elokuva suositussa Saw-sarjassa.

Elokuva on saanut paljon huomiota sen julkistamisen jälkeen, ja fanit ovat jo innolla odottamassa sen ensi-iltaa.

Tässä artikkelissa tarkastelemme, ketkä näyttelevät Saw X rooleissa. Myöhemmin artikkelissa voit katsoa yleistä tietoa, julkaisupäivän sekä trailerin.

Saw X:n näyttelijät ja roolit

Saw X:ssä nähdään useita tunnettuja näyttelijöitä, jotka ovat ottaneet rooleja tässä elokuvasarjan uusimmassa jatko-osassa. Seuraavassa tarkastellaan joitakin näistä näyttelijöistä ja heidän rooleistaan Saw X:ssä.

Tobin Bell – John Kramer / Jigsaw

Yksi Saw-elokuvien tunnetuimmista hahmoista on John Kramer, jota kutsutaan myös nimellä Jigsaw. Hän on sarjamurhaaja, joka järjestää uhreilleen julmia ansaita, joiden tarkoituksena on testata heidän haluaan elää. Tobin Bell on esittänyt hahmoa useissa Saw-elokuvissa, ja hän palaa rooliin myös Saw X:ssä.

Shawnee Smith – Amanda Young

Shawnee Smith esittää Amanda Youngia, joka on yksi Jigsaw’n uhreista ja myöhemmin hänen apulaisensa. Amanda on monimutkainen hahmo, joka on joutunut kohtaamaan monia haasteita elämässään. Smithin roolisuoritus on saanut kiitosta kriitikoilta ja yleisöltä.

Synnøve Macody Lund – Dr. Cecilia Pederson

Norjalainen näyttelijä ja ohjaaja Synnøve Macody Lund nähdään Saw X:ssä lääkäri Cecilia Pedersonin roolissa. Hänen hahmonsa yksityiskohdista ei ole vielä paljastettu paljon, mutta odotamme innolla nähdä, miten Lund tuo hahmon eloon valkokankaalla.

Steven Brand ja Michael Beach

Saw X:n muissa rooleissa nähdään Steven Brand ja Michael Beach, mutta heidän rooliensa yksityiskohdista ei ole vielä paljastettu tietoja.

Joshua Okamoto ja Paulette Hernandez

Näyttelijät Joshua Okamoto ja Paulette Hernandez ovat myös mukana Saw X:ssä. Heidän rooliensa yksityiskohdat ovat vielä salaisuus, mutta odotamme innolla heidän panostaan elokuvaan.


Saw X:n julkaisupäivä

Saw X:n julkaisupäivä on 29.09.2023.


Saw X traileri

Katso alta julkaistu Saw X:n traileri.


Saw X:n tarina

Elokuvan tarkkaa tarinaa ei ole vielä julkistettu, mutta on tiedossa, että Saw X seuraa John Kramerin elämää Saw I:n ja II:n välisenä aikana, kun hän etsii parannuskeinoa syöpäänsä. Katsojat voivat odottaa näkevänsä tuttuja ansaita ja paljon jännittäviä käänteitä.

Saw X:n ohjaaja ja tuotanto

Saw X:n ohjauksesta vastaa Kevin Greutert, joka on ohjannut useita muita Saw-elokuvia. Hän on tunnettu taitavasta ohjaustyöstään ja kyvystään luoda intensiivisiä ja pelottavia kohtauksia.

Lopuksi

Saw X on varmasti elokuva, joka ei jätä katsojia kylmäksi. Sen näyttelijäkaarti on täynnä lahjakkaita näyttelijöitä, ja tarina lupaa paljon jännitystä ja kauhua. Odotamme innolla, että pääsemme näkemään, mitä Saw X tarjoaa, kun se saapuu teattereihin vuonna 2023.

Jätä kommentti