Kuinka saada Ikea Family kortti puhelimeen?

Uusi Ikea-älypuhelinsovellus on saapunut, ja nyt voit käyttää puhelintasi Ikea Family -kortin hankkimiseen. Tässä oppaassa näytämme sinulle vaiheet Ikea Family -kortin rekisteröimiseen ja aktivointiin suoraan älypuhelimellasi.

Ikea Family -kortti tarjoaa sinulle mahtavia etuja ja alennuksia Ikea-tuotteista sekä erikoistarjouksia vain kortinhaltijoille. Nyt voit aina pitää korttisi mukanasi puhelimessasi, tehdä ostoksia entistäkin kätevämmin.

Kuinka sitten saat Ikea Family -kortin puhelimeesi? Se on helppoa!

Hanki Ikean uusi älypuhelinsovellus, joka on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille. Lataa sovellus, rekisteröidy Ikea Family -jäseneksi ja aktivoi kortti puhelimeesi. Näin sinulla on aina kaikki Ikea Family -edut ja alennukset ulottuvillasi.

Unohda perinteinen muovikortti ja siirry moderniin tapaan säilyttää Ikea Family -korttisi puhelimessasi. Seuraa oppaamme vaiheita ja nauti Ikean tarjoamista eduista milloin ja missä tahansa.

Näin saat Ikea Family kortin puhelimeesi

Ikea Family -kortin lataaminen puhelimeen on helppoa. Noudata seuraavia ohjeita:

 1. Lataa Ikea-sovellus puhelimeesi. Sovellus on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille. Voit ladata sen App Storesta tai Google Play -kaupasta.
 2. Kun sovellus on asennettu, avaa se ja valitse ”Rekisteröidy Ikea Family -jäseneksi”.
 3. Täytä tarvittavat tiedot, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Tämä varmistaa, että saat kaikki tarvittavat tiedot ja ilmoitukset Ikea Family -korttiisi liittyen.
 4. Kun olet täyttänyt tiedot, saat vahvistussähköpostin, jossa on linkki aktivoida kortti. Avaa sähköposti, klikkaa linkkiä ja korttisi on aktivoitu.

Nyt sinulla on Ikea Family -kortti puhelimessasi valmiina käytettäväksi. Voit hyödyntää kaikki kortin tarjoamat edut ja alennukset suoraan sovelluksessa.

Miten rekisteröidyn Ikea Family -jäseneksi?

Rekisteröityminen Ikea Family -jäseneksi on nopeaa ja helppoa. Noudata seuraavia ohjeita:

 1. Avaa Ikea-sovellus puhelimessasi ja valitse ”Rekisteröidy Ikea Family -jäseneksi”.
 2. Täytä tarvittavat tiedot, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Tarkista, että tiedot ovat oikein, jotta saat kaikki tarvittavat tiedot ja ilmoitukset Ikea Family -korttiisi liittyen.
 3. Kun olet täyttänyt tiedot, saat vahvistussähköpostin, jossa on linkki aktivoida kortti. Avaa sähköposti, klikkaa linkkiä ja korttisi on aktivoitu.

Nyt olet Ikea Family -jäsen ja voit hyödyntää kaikki kortin tarjoamat edut ja alennukset.

Ikea Family -sovelluksen käyttöohjeet

Ikea Family -sovelluksen käyttö on helppoa. Alla on muutamia vinkkejä ja ohjeita sovelluksen käyttöön:

 1. Kirjaudu sovellukseen omilla Ikea Family -jäsentiedoillasi. Näin saat kaikki jäsenyyteen liittyvät edut ja alennukset käyttöösi.
 2. Tutustu sovelluksessa oleviin tarjouksiin ja kampanjoihin. Sovellus päivittyy säännöllisesti uusilla tarjouksilla, joten tarkista se säännöllisesti.
 3. Tallenna suosikkituotteet sovellukseen. Näin voit helposti löytää ne uudelleen ja tarkistaa niiden saatavuuden eri myymälöissä.
 4. Hyödynnä sovelluksen tarjoamat ostohistorian tiedot. Voit tarkastella aiempien ostojen yksityiskohtia ja suunnitella uusia ostoksia sen perusteella.
 5. Päivitä sovellus säännöllisesti. Pidä sovellus ajan tasalla, jotta saat kaikki uudet ominaisuudet ja parannukset käyttöösi.

Vinkkejä Ikea Family -kortin käyttöön mobiililaitteella

Kun sinulla on Ikea Family -kortti puhelimessasi, voit hyödyntää sitä monin tavoin. Tässä muutamia vinkkejä kortin käyttöön mobiililaitteella:

 1. Näytä korttisi kassalla: Kun teet ostoksia Ikea-myymälässä, näytä korttisi sovelluksesta kassalla saadaksesi jäsenetuja ja alennuksia.
 2. Tarkista tarjoukset ennen ostoksia: Ennen kuin teet ostoksia Ikea-myymälässä, tarkista sovelluksesta tarjoukset ja alennukset. Näin voit säästää rahaa ja hyödyntää parhaat tarjoukset.
 3. Hyödynnä ravintola-alennus: Kun käyt Ikea-ravintolassa, näytä korttisi sovelluksesta saadaksesi alennusta ruuasta ja juomasta.
 4. Osallistu eksklusiivisiin tapahtumiin: Sovelluksessa näet kaikki Ikea Family -jäsenille suunnatut tarjoukset ja tapahtumat. Osallistu niihin ja saat mahdollisuuden löytää ainutlaatuisia tuotteita ja kokea erityisiä tapahtumia.

Mikä on Ikea Family -kortti?

Ikea Family -kortti on Ikea-yhtiön tarjoama jäsenkortti, joka antaa sinulle lukuisia etuja ja alennuksia Ikea-tuotteista. Kortti on ilmainen ja siitä voi hyötyä sekä verkkokaupassa että fyysisissä myymälöissä. Jäsenkortin avulla voit saada erikoistarjouksia ja osallistua eksklusiivisiin tapahtumiin. Jäsenenä saat myös pääsyn tuotteiden ennakkomyynneille ja saat tietoa uusista tuotteista ja kampanjoista ensimmäisenä.

Ikea Family -kortin avulla voit myös tallentaa ostohistoriasi ja suosikkituotteesi sovellukseen, jotta voit helposti löytää ne uudelleen ja tehdä ostoksia nopeasti. Jäsenkortti on siis erinomainen tapa saada enemmän irti Ikea-kokemuksestasi ja säästää samalla rahaa.

Ikea Family -kortin edut

Ikea Family -jäsenenä saat monia etuja ja alennuksia. Näihin kuuluvat muun muassa:

 1. Jäsenhinta: Ikea tarjoaa jäsenilleen erityisiä hintoja monista tuotteista. Saat siis alennetun hinnan jäsenenä, mikä voi säästää sinulle paljon rahaa.
 2. Ravintola-alennus: Ikea-ravintoloissa jäsenet saavat alennusta ruuasta ja juomasta. Voit siis nauttia edullisista aterioista Ikea-myymälässä vieraillessasi.
 3. Ilmainen kahvi: Ikea tarjoaa jäsenilleen ilmaisen kahvin joka arkipäivä. Voit siis nauttia kupin kahvia ilmaiseksi joka kerta kun vierailet Ikea-myymälässä.
 4. Palautusoikeuden pidennys: Jäsenenä saat pidemmän palautusoikeuden tuotteille. Normaalisti palautusaika on 365 päivää, mutta jäsenenä sinulla on 365 päivää aikaa palauttaa tuotteet.

Näiden etujen lisäksi Ikea Family -kortti tarjoaa myös muita jäsenille suunnattuja tarjouksia ja tapahtumia. Kannattaa siis ehdottomasti liittyä jäseneksi ja hyödyntää nämä edut.

Ikea Family -kortin käyttö myymälässä

Kun vierailet Ikea-myymälässä, voit käyttää Ikea Family -korttia saadaksesi kaikki jäsenetusi. Noudata seuraavia ohjeita:

 1. Avaa Ikea-sovellus puhelimessasi ja valitse ”Näytä kortti”.
 2. Näytä korttisi kassalla ja anna myyjän skannata kortin viivakoodi.
 3. Saat kaikki myymälässä tarjolla olevat alennukset ja edut käyttöösi.

Näin voit hyödyntää Ikea Family -korttia täysimääräisesti ja säästää rahaa ostoksissasi.

Kuinka käytän Ikea Family -korttia tarjouksien ja alennusten saamiseksi?

Kun löydät sovelluksesta tarjouksen tai alennuksen, haluat käyttää, noudata seuraavia ohjeita:

 1. Avaa Ikea-sovellus puhelimessasi ja etsi haluamasi tarjous tai alennus.
 2. Napauta tarjousta ja valitse ”Lisää ostoskoriin” tai ”Näytä tarjous”.
 3. Jos tarjous vaatii erityistä koodia tai kupongin, seuraa sovelluksen antamia ohjeita.
 4. Käy kassalla ja näytä korttisi saadaksesi tarjouksen tai alennuksen.

Näin voit hyödyntää kaikki tarjoukset ja alennukset Ikea Family -korttisi avulla.


Usein kysytyt kysymykset Ikea Family -kortin käytöstä

Kuinka kauan kortin aktivointi kestää?

Kortin aktivointi tapahtuu yleensä välittömästi. Jos et kuitenkaan saa vahvistussähköpostia ja korttia näkyviin sovelluksessa, tarkista roskapostikansiosi ja varmista, että olet syöttänyt oikeat tiedot rekisteröitymisen yhteydessä.

Voinko käyttää Ikea Family -korttia ilman sovellusta?

Ei, Ikea Family -kortin käyttö edellyttää sovelluksen lataamista ja kortin aktivointia puhelimeesi.

Onko Ikea Family -kortti maksuton?

Kyllä, Ikea Family -kortti on maksuton. Sinun tarvitsee vain ladata sovellus ja rekisteröityä jäseneksi.

Mitä teen, jos kadotan puhelimeni, jossa kortti on?

Jos kadotat puhelimesi, jossa Ikea Family -kortti on tallennettuna, voit ladata sovelluksen uudelleen uuteen puhelimeen ja kirjautua sisään omilla jäsentiedoillasi. Näin saat kortin takaisin käyttöösi.

Kuinka usein sovellusta päivitetään?

Ikea-sovellusta päivitetään säännöllisesti uusien ominaisuuksien ja parannusten lisäämiseksi. Pidä sovellus ajan tasalla saadaksesi kaikki uudet edut ja toiminnot käyttöösi.

Jätä kommentti