Ketkä näyttelevät The Exorcist: Believer (manaaja 2023) rooleissa?

Elokuvan The Exorcist: Believer 2023 (Manaaja: Uskon merkki) rooleissa on monia tunnettuja näyttelijöitä.

Elokuva on jatko-osa vuoden 1973 klassikolle The Exorcist, joka mullisti kauhuelokuvien genren ja on edelleen yksi pelottavimmista elokuvista koskaan.

Tässä artikkelissa kerromme, ketkä näyttelijät astuvat ikonisten roolien saappaisiin uudessa elokuvassa manaaja 2023 (The Exorcist: Believer).

Näyttelijät ja roolit

Elokuvan The Exorcist: Believer rooleissa on monia tunnettuja näyttelijöitä, jotka ovat tehneet merkittävän uran elokuva-alalla. Heidän panoksensa auttaa tekemään elokuvasta unohtumattoman kokemuksen katsojille.

Leslie Odom Jr.

Leslie Odom Jr. on Tony-palkinnon ja Oscar-ehdokkuuden saanut näyttelijä, joka on tunnettu rooleistaan muun muassa elokuvissa One Night in Miami ja Hamilton. Hän näyttelee elokuvassa Victor Fieldingiä, joka on jäänyt yksin kasvattamaan tytärtään Angolaa vaimonsa kuoltua Haitin maanjäristyksessä 12 vuotta sitten.

Ellen Burstyn

Ellen Burstyn on Oscar-palkittu näyttelijä, joka palaa rooliinsa Chris MacNeilina ensimmäistä kertaa vuoden 1973 elokuvan jälkeen. Hän on näyttelijä, joka on pysyvästi muuttunut siitä, mitä hänen tyttärelleen Reganille tapahtui viisi vuosikymmentä sitten.

Ann Dowd

Emmy-palkittu näyttelijä Ann Dowd näyttelee Victorin ja Angelan naapuria elokuvassa. Dowd on tunnettu rooleistaan muun muassa sarjoissa The Handmaid’s Tale ja Hereditary.

Jennifer Nettles ja Norbert Leo Butz

Grammy-palkittu Jennifer Nettles ja kahdesti Tony-palkittu Norbert Leo Butz näyttelevät Katherine-nimisen tytön vanhempia. Katherine on Angelan ystävä, joka katoaa metsään yhdessä Angelan kanssa ja palaa kolme päivää myöhemmin muistamatta mitä heille on tapahtunut.

Lidya Jewett ja Olivia O’Neill

Lidya Jewett, joka on tunnettu rooleistaan sarjassa Good Girls, näyttelee Victorin tytärtä Angela Fieldingiä. Olivia O’Neill on uusi tulokas elokuva-alalla, ja hän näyttelee Katherinea, Angelan ystävää, joka katoaa yhdessä Angelan kanssa.

Manaaja: Uskon merkki virallinen traileri


Elokuvan teema

Elokuvan The Exorcist: Believer teema on yhtä synkkä ja jännittävä kuin alkuperäisen elokuvan.

Se kertoo kahdesta nuoresta tytöstä, jotka katoavat metsään ja palaavat kolme päivää myöhemmin muistamatta, mitä heille on tapahtunut.

Heidän paluunsa käynnistää tapahtumasarjan, joka saa Victor Fieldingin kohtaamaan pahuuden syvyyden ja etsimään apua ainoalta henkilöltä, joka on kokenut jotain vastaavaa aiemmin, Chris MacNeililta.

Elokuvan julkaisupäivä

Elokuvan Manaaja 2023 (The Exorcist: Believer) julkaisupäivä on 6. lokakuuta 2023.

Elokuvan odotetaan tuovan uuden luvun kauhuelokuvan genreen ja jatkavan The Exorcist -elokuvan perintöä, joka on edelleen yksi pelottavimmista elokuvista koskaan.

Johtopäätös

Elokuvan The Exorcist: Believer rooleissa on monia tunnettuja näyttelijöitä, jotka tuovat oman ainutlaatuisen panoksensa elokuvaan.

Heidän roolisuorituksensa auttavat tekemään elokuvasta unohtumattoman kokemuksen katsojille.

Elokuvan odotetaan jatkavan The Exorcist -elokuvan perintöä ja tuovan uuden luvun kauhuelokuvan genreen.

Jätä kommentti