Ketkä näyttelevät The Marvels rooleissa?

Marvel Studiosin tuore elokuva, The Marvels, on seuraava suuri hitti supersankarielokuvien sarjassa. Se julkaistaan 10. marraskuuta 2023.

Elokuva on jatkoa lukuisille Marvel Studiosin elokuville ja TV-show’ille, mukaan lukien Captain Marvel, Avengers: Endgame ja WandaVision.

Tässä artikkelissa tarkastelemme The Marvels -elokuvan näyttelijöitä ja heidän roolejaan elokuvassa sekä sitä, millainen elokuva on kyseessä.

The Marvels: Pääroolit

Elokuvan pääosassa on Brie Larson, joka palaa rooliinsa Carol Danversina, eli Captain Marvelina. Larsonin roolisuoritus sai kiitosta sekä kriitikoilta että yleisöltä ensimmäisessä Captain Marvel -elokuvassa, ja hänen odotetaan jatkavan samalla menestyksellä The Marvelsissa.

Larsonin lisäksi elokuvassa nähdään useita muita Marvel Universumin tuttuja kasvoja. Iman Vellani esittää Kamala Khania, joka tunnetaan myös nimellä Ms. Marvel. Vellani teki roolinsa debyytin Ms. Marvel -televisiosarjassa, joka sai ensi-iltansa Disney+ -palvelussa vuonna 2023.

Monica Rambeau, jonka esittäjänä nähdään Teyonah Parris, palaa myös elokuvaan. Parrisin hahmo esiteltiin ensimmäisen kerran WandaVision -sarjassa, ja hänen odotetaan ottavan merkittävän roolin The Marvelsissa.

Sivurooleissa

The Marvels -elokuvassa nähdään myös useita muita Marvelin hahmoja sivurooleissa. Näihin kuuluu mm. Samuel L. Jacksonin esittämä Nick Fury, joka on ollut keskeinen hahmo koko Marvel Cinematic Universe -sarjassa. Jacksonin rooli The Marvelsissa on vielä epäselvä, mutta hänen odotetaan jatkavan S.H.I.E.L.D.:n johtajana.

Pietro Maximoff, eli Quicksilver, jota esittää Aaron Taylor-Johnson, palaa myös elokuvaan. Maximoffin hahmo kuoli Avengers: Age of Ultron -elokuvassa, mutta hänen paluunsa on vahvistettu The Marvelsissa.

The Marvels elokuvan virallinen traileri

Katso alta The Marvels elokuvan julkaistu virallinen traileri.


Mitä odottaa elokuvalta?

The Marvels on kauan odotettu jatko-osa Captain Marvel -elokuvalle, ja sen odotetaan vievän Carol Danversin hahmoa ja tarinaa eteenpäin. Elokuva keskittyy Marvel Universumin voimakkaimpien naissankareiden, kuten Captain Marvelin, Ms. Marvelin ja Monica Rambeaun, tarinoihin.

Elokuvan ohjauksesta vastaa Nia DaCosta, joka on ensimmäinen musta nainen, joka ohjaa Marvel-elokuvan. DaCostan odotetaan tuovan omaa ainutlaatuista näkemystään elokuvaan, ja hänen aiempi työnsä, kuten Candyman, on saanut kiitosta sekä kriitikoilta että yleisöltä.

Julkaisupäivä

The Marvels -elokuvan julkaisupäivä on vahvistettu 10. marraskuuta 2023. Elokuvan ensi-iltaa on odotettu innolla, ja sen uskotaan olevan yksi vuoden 2023 suurimmista elokuvahiteistä.

Yhteenveto

The Marvels on Marvel Studiosin tuleva elokuva, joka keskittyy Carol Danversin, Kamala Khanin ja Monica Rambeaun tarinoihin. Elokuvassa nähdään paljon tuttuja kasvoja Marvel Universumista, ja sen ohjaa Nia DaCosta. The Marvels -elokuvan julkaisupäivä on vahvistettu 10. marraskuuta 2023.

Jätä kommentti