Ketkä näyttelevät nälkäpeli rooleissa?

Elokuva Nälkäpeli: Lintujen laulu ja käärmeiden tanssi on odotettu lisäys Nälkäpelien saagaan, joka on tehnyt vaikutuksen yleisöön ympäri maailmaa.

Tässä artikkelissa esittelemme näyttelijät, jotka tuovat elämään tämän jännittävän tarinan hahmot.

Elokuvan englanninkielinen nimi on: The Hunger Games: The Ballad of songbirds & snakes.

Ketkä näyttelevät ”Nälkäpeli: Lintujen laulu ja käärmeiden tanssi” Rooleissa?

Seuraavaksi esittelemme elokuvan tärkeimmät näyttelijät ja heidän roolihahmonsa.

Coriolanus Snow

Roolissa: Willow Shields Coriolanus Snow on elokuvan päähenkilö, joka myöhemmin nousee Panemin tyranniksi. Hänet tunnetaan parhaiten alkuperäisestä Nälkäpelien trilogiasta, jossa hän on pääantagonisti.

Lucy Gray Baird

Roolissa: Amandla Stenberg Lucy Gray Baird on laulava orpo, joka valitaan edustamaan piirikuntaa 12. Nälkäpeliin. Hänestä tulee Coriolanus Snow’n suojatti ja romanttinen kiinnostuksen kohde.

Sejanus Plinth

Roolissa: Alexander Ludwig Sejanus Plinth on Coriolanus Snow’n paras ystävä, joka siirrettiin rikkaasta piirikunnasta 2 piirikuntaan 12 perheensä liiketoimien vuoksi.

Tigris

Roolissa: Eugenie Bondurant Tigris on Coriolanus Snow’n serkku, joka työskentelee vaatetusliikkeessään Capitolissa. Hän on tärkeä hahmo Nälkäpelien viimeisessä osassa, Matkijanärhi, osa 2.

Clemensia Dovecote

Roolissa: Patina Miller Clemensia Dovecote on Nälkäpelien tuottaja ja yksi elokuvan keskeisistä hahmoista.

Arachne Crane

Roolissa: Liam Hemsworth Arachne Crane on Nälkäpelien tuottaja ja yksi elokuvan keskeisistä hahmoista.

Dr. Volumnia Gaul

Roolissa: Julianne Moore Dr. Volumnia Gaul on Nälkäpelien tutkimusjohtaja, joka on vastuussa monista pelien julmimmista osista.

Elokuvan muissa rooleissa nähdään myös Jena Malone, Sam Claflin, Josh Hutcherson, Stanley Tucci, Woody Harrelson ja Elizabeth Banks.

The Hunger Games: The Ballad of songbirds & snakes virallinen traileri

Katso alta vuoden 2023 Nälkäpeli-elokuvan virallinen traileri.


Elokuvan esittely

Nälkäpeli: Lintujen laulu ja käärmeiden tanssi on Suzanne Collinsin samannimiseen kirjaan perustuva elokuva.

Se on esiosa alkuperäiselle Nälkäpelien trilogialle, ja se sijoittuu 64 vuotta ennen alkuperäisten elokuvien tapahtumia.

Elokuvan on ohjannut Francis Lawrence, joka ohjasi myös kolme viimeistä Nälkäpelien elokuvaa. Elokuvan käsikirjoituksen on laatinut Michael Arndt.

Elokuvan julkaisupäivä

Elokuvan julkaisupäiväksi on ilmoitettu 17. marraskuuta 2023. Elokuvan tuotanto aloitettiin kesällä 2022, ja elokuvan odotetaan valmistuvan ajoissa julkaisupäivää varten.

Elokuvan juoni

Elokuvan juoni keskittyy nuoren Coriolanus Snow’n elämään Capitolissa ja hänen osallistumiseensa Nälkäpelien mentorina. Elokuvassa seurataan hänen suhdettaan Lucy Gray Bairdiin ja hänen taisteluaan pysyäkseen hengissä Panemin julmassa maailmassa.

Mitä odottaa?

Elokuvan odotetaan syventävän Nälkäpelien maailmaa ja tarjoavan uuden näkökulman tarinan tapahtumiin. Seuraamme innolla, miten elokuva tuo eloon Suzanne Collinsin luomat hahmot ja kuinka se laajentaa Nälkäpelien universumia.

Nälkäpeli: Lintujen laulu ja käärmeiden tanssi on epäilemättä yksi vuoden 2023 odotetuimmista elokuvista. Sen ainutlaatuinen juoni, lahjakas näyttelijäkaarti ja suosittu ohjaaja tekevät siitä elokuvan, jota ei kannata jättää väliin.

Jätä kommentti