Ketkä näyttelevät Killers of the Flower Moon rooleissa?

”Killers of the Flower Moon” on yksi vuoden 2023 odotetuimmista elokuvista, jota ohjaa Martin Scorsese.

Elokuvan pääosissa nähdään Leonardo DiCaprio, Robert DeNiro ja Jesse Plemons, ja se kertoo Osage-heimon jäsenten salaperäisistä murhista 1920-luvulla.

Tässä artikkelissa käsitellään elokuvan näyttelijöitä ja heidän roolejaan.

Leonardo DiCaprio roolissaan Ernest Burkhart

Leonardo DiCaprio, joka on yksi tämän hetken tunnetuimmista ja arvostetuimmista näyttelijöistä, nähdään elokuvassa Ernest Burkhartin roolissa.

Ernest Burkhart on monimutkainen hahmo, joka on naimisissa Osage-heimon jäsenen kanssa, mutta käyttää suhdettaan hyväksi pettääkseen heimon ja vaurastuakseen heidän kustannuksellaan.

DiCaprio on tunnettu monipuolisista rooleistaan ja hän on voittanut lukuisia palkintoja, mukaan lukien Oscarin parhaasta miespääosasta elokuvasta ”The Revenant”.

Robert DeNiro roolissaan William Hale

Robert DeNiro, toinen Hollywoodin tunnetuimmista näyttelijöistä, nähdään elokuvan toisena päähenkilönä, William Halena. William Hale on Burkhartin setä, joka manipuloi Burkhartia suunnitelmansa toteuttamiseksi. DeNiro on työskennellyt useasti Scorsesen kanssa aiemmin, ja heidän yhteistyönsä on tuottanut useita elokuvahistorian ikonisimpia elokuvia.

Jesse Plemons roolissaan Tom White

Jesse Plemons näyttelee elokuvassa FBI-agentti Tom Whitea, joka saa tehtäväkseen selvittää Osage-heimon jäsenten murhat. Plemons on tunnettu rooleistaan elokuvissa kuten ”Breaking Bad” ja ”Fargo”, ja hänen roolisuorituksensa on kerännyt kiitosta kriitikoilta.

Lily Gladstone roolissaan Mollie Burkhart

Lily Gladstone näyttelee Mollie Burkhartia, Ernest Burkhartin vaimoa ja Osage-heimon jäsentä. Gladstone on saanut tunnustusta roolistaan elokuvassa ”Certain Women”, ja hänen roolisuorituksensa ”Killers of the Flower Moon” -elokuvassa on odotettu lisäys hänen uraansa.

Muut näyttelijät ja roolit

Elokuvassa nähdään myös monia muita tunnettuja näyttelijöitä. Näihin kuuluvat muun muassa Brendan Fraser, John Lithgow, Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers ja JaNae Collins. Jokainen näistä näyttelijöistä tuo oman ainutlaatuisen panoksensa elokuvaan, joka kertoo yhdestä Amerikan historian synkimmistä luvuista.

Killers of the Flower Moon virallinen traileri

Katso alta Killers of the Flower Moon -elokuvan virallinen traileri.


Elokuvan luonne ja julkaisupäivä

”Killers of the Flower Moon” on historiallinen draama, joka perustuu David Grannin samannimiseen kirjaan. Elokuvan on määrä saada ensi-iltansa Pohjois-Amerikan teattereissa 20. lokakuuta 2023.

Elokuvan odotetaan tarjoavan katsojilleen intensiivisen ja koskettavan katsauksen Osage-heimon jäsenten traagisiin tapahtumiin, ja se on varmasti yksi vuoden 2023 odotetuimmista elokuvista.

Elokuvan ohjaaja Martin Scorsese on tunnettu kyvystään luoda elokuvia, jotka ovat sekä viihdyttäviä että ajatuksia herättäviä. ”Killers of the Flower Moon” -elokuvan odotetaan jatkavan tätä perinnettä, ja sen laadukas näyttelijäkaarti tekee siitä entistä odotetumman.

Lopuksi

”Killers of the Flower Moon” kerää yhteen joukon lahjakkaita näyttelijöitä, jotka tuovat eloon yhden Amerikan historian synkimmistä kausista.

Elokuvan pääosissa nähdään Leonardo DiCaprio, Robert DeNiro ja Jesse Plemons, ja sen ohjaa elokuva-alan legenda Martin Scorsese.

Elokuvan odotetaan saavan ensi-iltansa 20. lokakuuta 2023, ja se on varmasti yksi vuoden odotetuimmista elokuvista.

Jätä kommentti