Ketkä näyttelevät The Deadpool 3 rooleissa?

Deadpool 3 on yksi odotetuimmista elokuvista, ja sen pääosassa nähdään Ryan Reynolds.

Tämä elokuva on jo kolmas osa suositussa Deadpool-sarjassa. Tässä artikkelissa käymme läpi, ketkä näyttelijät tähdittävät tätä elokuvaa ja millaisia rooleja he esittävät.

Lisäksi kerromme, millainen elokuva on kyseessä ja milloin se saapuu teattereihin.

The Deadpool 3:n rooleissa

Deadpool 3:n rooleissa nähdään useita tuttuja kasvoja sekä muutama uusi tulokas. Tässä osiossa käymme läpi, ketkä näyttelijät tähdittävät tätä odotettua elokuvaa.

Ryan Reynolds

Kanadalainen näyttelijä Ryan Reynolds palaa Deadpoolin rooliin. Reynolds taisteli monta vuotta saadakseen ensimmäisen Deadpool-elokuvan tehtyä, tietäen sen valtavan potentiaalin. Hänen työnsä Shawn Levyn kanssa Deadpool 3:ssa merkitsee kolmatta kertaa, kun hän on työskennellyt ohjaajan kanssa Free Guy- ja The Adam Project -elokuvien jälkeen.

Hugh Jackman

Yksi suurimmista paljastuksista Deadpool 3:ssa on se, että Hugh Jackman palaa Wolverinen rooliin. Jackman ilmoitti Logan-elokuvan julkaisun yhteydessä, että se olisi hänen viimeinen kertansa esittää Wolverinea. Mutta Reynoldsin vaikutusvalta näyttää olevan voimakkaampi, ja Jackman tekee paluun.

Uudet tulokkaat ja roolit

Elokuvan tuotanto on pysynyt salamyhkäisenä uusien näyttelijöiden ja roolien suhteen. Tästä huolimatta on vahvistettu, että joitakin uusia kasvoja nähdään Deadpool 3:ssa. Kuitenkin roolit ja hahmot ovat vielä epäselviä.

Deadpool 3 julkaisupäivä

Deadpool 3:n julkaisupäivä on ollut monien fanien mielenkiinnon kohteena. Elokuvan ensi-ilta on 3. toukokuuta 2024.

Tämä tarkoittaa, että fanien pitää vielä odottaa jonkin aikaa ennen kuin he pääsevät näkemään suosikkihahmonsa toiminnassa uudelleen.

The Deadpool 3 virallinen traileri


The Deadpool 3 -elokuvan luonne

Deadpool on tunnettu sen tummasta huumorista, kaksoiskatanoista, aseista, neljännen seinän rikkomisesta ja regeneroinnista. Deadpool voitti fanien sydämet ympäri maailmaa ja nousi nopeasti fanisuosikiksi. Elokuvan toinen osa oli myös valtava menestys, ja nyt kolmas osa Deadpool-sarjasta, Deadpool 3, on tulossa teattereihin.

Deadpool 3:n tarina

Elokuvan juoni on pidetty tiukasti salassa, mutta on odotettavissa, että Deadpool 3 jatkaa sarjan ainutlaatuista tyyliä, jossa sekoittuvat toiminta, komedia ja satiiri.

Deadpool 3:n ohjaaja

Deadpool 3:n ohjaajana toimii Shawn Levy, joka on tunnettu työstään Free Guy- ja The Adam Project -elokuvien parissa. Levyllä on vahva tausta toimintakomedioiden parissa, mikä tekee hänestä ihanteellisen ohjaajan Deadpool 3:lle.

Elokuvan tuotanto

Deadpool 3:n tuotanto on ollut täynnä käänteitä. Elokuvan alkuperäinen julkaisupäivä siirrettiin useita kertoja, kunnes vahvistettiin toukokuun 2024 päivämäärä. Tuotanto on nyt täydessä vauhdissa, ja fanit odottavat innolla tulevia traileri- ja teaser-julkaisuja.

The Deadpool 3:n puvustus

Deadpool 3:ssa nähdään uudet puvut sekä Deadpoolille että Wolverinelle. Vaikka yksityiskohdat ovat edelleen salaisuus, fanit odottavat innolla näkevänsä, millaiset uudet asut suosikkihahmoillaan on.

Deadpool 3:n pahikset

Elokuvan pahishahmoja ei ole vielä vahvistettu. Kuitenkin, spekulaatioita ja huhuja on liikkeellä, jotka viittaavat siihen, että elokuvassa saattaa nähdä joitakin tuttuja kasvoja Marvelin vihollisten joukosta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Deadpool 3 on yksi vuoden 2024 odotetuimmista elokuvista. Sen pääosassa nähdään jälleen Ryan Reynolds, ja mukaan on tulossa myös muita tuttuja kasvoja, kuten Hugh Jackman. Elokuvan tarkka juoni on vielä salaisuus, mutta voimme odottaa näkevämme lisää toimintaa, komediaa ja satiiria, joka on tehty Deadpool-sarjalle tyypillisellä tavalla.

Jätä kommentti