Ketkä näyttelevät Transformers One rooleissa?

Transformers One on jännittävä uusi animoitu elokuva, jonka odotetaan saapuvan valkokankaille lähitulevaisuudessa.

Tässä artikkelissa tarkastelemme elokuvan päätähtiä ja sitä, keitä he näyttelevät tulevassa elokuvassa.

Ketkä ovat Transformers One rooleissa?

Transformers One -elokuvan roolitus on täynnä Hollywoodin suurimpia nimiä, mukaan lukien Chris Hemsworth, Brian Tyree Henry ja Scarlett Johansson. Alla on luettelo näyttelijöistä ja heidän rooleistaan elokuvassa:

Chris Hemsworth

Chris Hemsworth, joka tunnetaan parhaiten roolistaan Thorina Marvelin elokuvissa, antaa äänensä nuorelle Optimus Primelle Transformers One -elokuvassa. Optimus Prime on Autobotien johtaja, joka on tunnettu rohkeudestaan ja oikeudenmukaisuudestaan.

Brian Tyree Henry

Brian Tyree Henry, joka on tunnettu rooleistaan useissa televisiosarjoissa ja elokuvissa, esittää nuorta Megatronia. Megatron on Decepticonien johtaja ja Optimus Primen päävihollinen.

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson, joka tunnetaan parhaiten roolistaan Black Widowina Marvelin elokuvissa, antaa äänensä Elitalle. Elita on yksi Autobotien jäsenistä.

Keegan-Michael Key

Keegan-Michael Key, tunnettu koomikko ja näyttelijä, esittää Bumblebeeta, yhtä Autobotien jäsentä, joka on tunnettu rohkeudestaan ja nopeudestaan.

Jon Hamm

Jon Hamm, joka tunnetaan parhaiten roolistaan televisiosarjassa Mad Men, esittää Sentinel Primea, yhtä Autobotien jäsentä.

Laurence Fishburne

Laurence Fishburne, joka on tunnettu rooleistaan useissa elokuvissa, mukaan lukien Matrix-trilogia, antaa äänensä Alpha Trionille, yhdelle Autobotien vanhimmista jäsenistä.

Milloin Transformers One julkaistaan?

Transformers One -elokuvan julkaisupäivä on 13. syyskuuta 2024. Elokuvan julkaisupäivä on valitettavasti viivästynyt hieman alkuperäisestä suunnitelmasta, mutta odotusaika ei ole pitkä. Transformers-faneilla on siis paljon odotettavaa tulevina kuukausina.

Transformers One virallinen traileri

Katso alta Transformers One virallinen traileri.


Minkälainen elokuva Transformers One on?

Transformers One on animoitu alkuperäistarina, joka keskittyy Optimus Primen ja Megatronin nuoruuteen ja heidän ystävyytensä muuttumiseen vihollisuudeksi. Elokuvan tarina sijoittuu Cybertron-planeetalle, jossa Autobotit ja Decepticonit ovat alun perin kotoisin.

Elokuvassa seurataan näiden kahden hahmon kasvua ja kehitystä, ja se tarjoaa katsojille uuden näkökulman Transformers-universumiin. Elokuvan tuottaja Lorenzo di Bonaventura on kertonut, että elokuvan tarina on suunniteltu kerrottavaksi ”luonnollisena trilogiana”, joka mahdollistaa Transformers-maailman muiden osien tutkimisen, mukaan lukien Cybertron-planeetta.

Transformers One -elokuva on siis erinomainen lisäys Transformers-elokuvasarjaan, ja se tarjoaa katsojille uuden ja jännittävän näkökulman näihin suosittuihin hahmoihin.

Jätä kommentti