Missä treidaus harjoittelu onnistuu helpoiten?

Treidaus on suosittu tapa hyötyä osakemarkkinoiden kurssiliikkeistä. Treidaus harjoittelu on tärkeää, sillä se vaatii tiettyä taitoa ja osaamista.

Tyypillisesti treidausta harjoitellaan niin sanotulla demo-tilillä, jossa ei käytetä oikeaa rahaa, vaan virtuaalista ”demo-rahaa”. Tällöin treidausta voidaan harjoitella ilman taloudellista riskiä.

Treidaus ja sen Harjoittelu Käytännössä

Treidausta voi harjoitella monilla eri treidausalustoilla, kuten esimerkiksi eToro. Tämä alusta tarjoaa oman harjoittelutilin treidaamiseen, joka on erillinen osa omaa tiliä. Harjoittelutilillä voit kokeilla treidausta ja seurata tilin kehitystä ilman, että riskeeraat omia rahojasi.

Demo-tiliä voidaan kutsua myös virtuaaliseksi tiliksi tai harjoittelutiliksi. Idea on sama: saat käyttöösi tietyn määrän demo-rahaa, jolla pääset käymään kauppaa ilman riskiä.

Treidaus ja harjoittelu kokemukset eToro-kaupankäyntialustalla

Miikka, Helsinki

Miikan ensikosketus treidaamiseen

Olen Miikka Helsingistä, ja aloitin treidaamisen eToro-alustalla noin kuusi kuukautta sitten. Olin aina ollut kiinnostunut sijoittamisesta, mutta treidaaminen tuntui aluksi pelottavalta. eToro teki kuitenkin aloittamisesta helppoa.

 • Käyttöliittymä: Alustan käyttöliittymä on selkeä ja käyttäjäystävällinen. Pystyin helposti löytämään tarvittavat toiminnot ja informaation.
 • Sosiaalinen treidaus: eToron CopyTrading-toiminto oli loistava tapa oppia kokeneemmilta treidaajilta. Seurasin muutamia menestyneitä sijoittajia ja kopioin heidän kauppojaan.
 • Harjoitustili: Ennen oikealla rahalla treidaamista käytin alustan tarjoamaa harjoitustiliä. Se oli erinomainen tapa testata strategioita riskittömästi.

Sanna, Turku

Sannan kokemus yhteisöllisyydestä ja oppimisesta

Minun nimeni on Sanna, ja olen kotoisin Turusta. Löysin eToron, kun etsin alustaa, jossa voisin oppia treidausta ja samalla vaihtaa ajatuksia muiden sijoittajien kanssa.

 • Yhteisö: eToron yhteisö on aktiivinen, ja olen saanut sieltä vinkkejä ja tukea. Keskustelut muiden treidaajien kanssa ovat olleet inspiroivia.
 • Webinaarit: Hyödynsin eToron tarjoamia webinaareja ja opetusmateriaaleja, jotka auttoivat minua ymmärtämään markkinoiden toimintaa paremmin.
 • Monipuolisuus: Alusta tarjoaa mahdollisuuden treidata erilaisilla instrumenteilla, kuten osakkeilla, kryptovaluutoilla ja ETF:illä.

Joonas, Oulu

Joonaksen kehitys treidaajana eToron avulla

Olen Joonas Oulusta, ja olen käyttänyt eToron palveluita nyt yli vuoden. Olin jo aiemmin kokeillut muutamia muita alustoja, mutta eToro erottui edukseen.

 • Riskienhallinta: Opin käyttämään Stop Loss ja Take Profit -toimintoja, jotka ovat olennaisia riskienhallinnassa.
 • Virtuaaliraha: eToron virtuaaliraha antoi minulle mahdollisuuden kokeilla rohkeampia strategioita ilman todellista taloudellista riskiä.
 • Käyttäjäkokemus: eToron mobiilisovellus on ollut kätevä, sillä voin tarkistaa ja tehdä kauppoja liikkeellä ollessani.

Laura, Espoo

Lauran strateginen lähestymistapa sijoittamiseen

Hei! Olen Laura Espoosta. Aloin käyttää eToron alustaa, kun halusin kehittää strategisempaa lähestymistapaa sijoittamiseen.

 • Osakkeiden tutkiminen: eToron alustalla pystyin helposti tutkimaan eri yhtiöiden taloudellisia tietoja ja uutisia.
 • Portfolion hallinta: Alusta mahdollisti portfolion monipuolistamisen ja hallinnan, mikä on tärkeää sijoitusstrategiassani.
 • Kestävä sijoittaminen: Olin iloinen huomatessani, että eTorolla on tarjolla kestäviä sijoitusvaihtoehtoja, jotka sopivat arvoihini.
eToro mainos

Harjoittele Treidaamista

Demo-rahan avulla voit käydä kauppaa ja harjoitella treidausta tai osakkeiden ostamista kaikessa rauhassa. Treidaamisen harjoittelussa käytössäsi on samat treidimahdollisuudet kuin oikealla rahallakin.

Vinkit Treidaamisen Harjoitteluun

Ennen treidaamisen harjoittelua suosittelemme tutustumaan treidaamisen ja teknisen analyysin perusteisiin. Kun tiedät vähän, mistä lähteä liikkeelle, on treidaamisen treenaaminenkin helpompaa.

Riskienhallinta Treidaamisessa

Treidaamisessa on myös isot riskit, ja siksi riskinhallinta on yksi treidaajan tärkeimmistä työkaluista. Pörssikurssit eivät aina liiku siihen suuntaan, mihin treidaaja uskoo niiden liikkuvan, ja jokaiselle treidaajalle mahtuu aivan varmasti myös huonoja hetkiä.

Miten Treidaaminen Aloitetaan?

Treidaamiseen pitää olla oma strategia. Jokaisella treidaajalla tulisi olla jonkinlainen strategia siihen, että miten hän tarkkailee ja tulkitsee markkinoiden liikehdintää. Tässäkään asiassa siis pelkkään intuitioon ei kannata luottaa.

Valuuttakauppa ja Treidaaminen

Valuuttakauppa on yksi suosituimmista treidaamisen muodoista. Se on järjestelmällistä liiketoimintaa, jolla miljoonat yksityissijoittajat hankkivat elantonsa. Forex on maailmanlaajuisesti vilkkain kaupankäyntimuoto, jonka päivittäinen volyymi on useita biljoonia dollareita.

Parhaat Alustat Treidaamiseen

On olemassa monia erilaisia treidausalustoja, joista jokainen tarjoaa omat etunsa ja haittansa. Paras treidausalusta on sellainen, joka sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi. Tämä voi vaatia kokeilua ja testausta eri alustojen parissa.

Tekninen Analyysi Treidaamisessa

Tekninen analyysi on yksi tärkeimmistä työkaluista treidaajalle. Se on tapa ennustaa kurssiliikkeitä kurssikaavioita, voluumeja ja aiempia liikkeitä tutkien.

Treidaustyylit

Kaikki treidaaminen ei ole samanlaista, ja jokaisella treidaajalla on varmasti hieman omanlainen tyylinsä hommaan. Yleisesti ottaen, jokaisen valuuttakaupan strategian tarkoituksena on löytää suuren todennäköisyyden tilanteet sekä karsia pienen tuoton ja suuren riskin tapaukset.

Harjoittelemalla treidausta ja oppimalla eri strategioita, voit kehittää omia taitojasi ja tulla paremmaksi treidaajaksi. Treidaaminen on haastavaa, mutta myös palkitsevaa, kun oppii ymmärtämään markkinoiden liikkeitä ja tekemään onnistuneita kauppoja.


Tämä artikkeli on tarkoitettu vain yleiseksi tiedoksi eikä se ole sijoitusneuvontaa. Ennen sijoituspäätöksen tekemistä on suositeltavaa ottaa yhteyttä talousneuvojaan tai pankkiinsa.

Jätä kommentti