Mitä ovat horoskoopit englanniksi?

Astrologia on kiinnostanut ihmisiä jo vuosituhansien ajan. Tässä artikkelissa käsittelemme horoskooppeja englanniksi, mikä voi olla hyödyllistä niille, jotka etsivät tätä tietoa verkossa.

Aluksi luettelen horoskooppimerkit englanniksi ja niiden suomalaiset vastineet.

Horoskooppimerkit englanniksi

 1. Aries – Oinas
 2. Taurus – Härkä
 3. Gemini – Kaksonen
 4. Cancer – Rapu
 5. Leo – Leijona
 6. Virgo – Neitsyt
 7. Libra – Vaaka
 8. Scorpio – Skorpioni
 9. Sagittarius – Jousimies
 10. Capricorn – Kauris
 11. Aquarius – Vesimies
 12. Pisces – Kalat

Horoskooppien Ymmärtäminen

Horoskooppi on astrologinen kartta tai kaavio, joka kuvaa taivaankappaleiden sijainnit tiettynä ajankohtana, yleensä ihmisen syntymähetkellä. Englanniksi tätä kutsutaan termillä ”horoscope”. Horoskooppi on tärkeä osa astrologiaa, joka on vanha tieteenala ja uskomusjärjestelmä. Englanniksi astrologiaa kutsutaan nimellä ”astrology”.

Horoskooppimerkkien merkitys

Jokaisella horoskooppimerkillä on oma luonteensa ja ominaisuutensa. Esimerkiksi, Aries (Oinas) on tunnettu energisyydestään ja rohkeudestaan, kun taas Taurus (Härkä) arvostaa vakautta ja mukavuutta. Gemini (Kaksonen) on sosiaalinen ja utelias, kun taas Cancer (Rapu) on hoivaava ja suojeleva.

Horoskooppien lukeminen englanniksi

Horoskooppien lukeminen englanniksi voi olla haasteellista, jos et ole perehtynyt astrologian terminologiaan. Tässä osiossa käydään läpi joitakin yleisimmin käytettyjä termejä ja niiden merkityksiä.

Yleisimpiä Astrologian Termejä

 • Horoscope: Astrologinen kartta tai kaavio, joka kuvaa taivaankappaleiden sijainnit tiettynä ajankohtana.
 • Zodiac: Eläinradan 12 merkkiä, jotka edustavat eri horoskooppimerkkejä.
 • Planet: Planeettoja käytetään astrologiassa symboloimaan erilaisia energioita ja ominaisuuksia.
 • House: Horoskooppikaavio on jaettu 12 ”talon” alueeseen, jotka edustavat elämän eri alueita.

Horoskooppien lähteet englanniksi

Internetissä on monia sivustoja, joista voit lukea päivittäiset, viikoittaiset, kuukausittaiset tai vuosittaiset horoskoopit englanniksi. Esimerkiksi sivusto www.horoscope.com tarjoaa laajan valikoiman horoskooppeja. Myös www.astro.com on suosittu lähde astrologisille kartoille ja tulkinnalle.

Horoskooppien kääntäminen englanniksi

Jos haluat kääntää horoskooppisi tai jonkun toisen horoskoopin englanniksi, voit käyttää online-sanakirjoja tai käännöspalveluita. Esimerkiksi www.suomienglantisanakirja.fi on ilmainen sanakirja, josta voit hakea suomenkielisiä sanoja ja nähdä niiden englanninkieliset käännökset.

Horoskooppien uskottavuus

Vaikka horoskoopit ovat suosittuja ja niitä lukevat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa, on tärkeää muistaa, että ne eivät ole tieteellisesti todistettuja. Astrologia on uskomusjärjestelmä, eikä se perustu tieteelliseen metodiin. Jokaisen tulee tehdä oma päätöksensä siitä, uskooko horoskooppeihin vai ei.

Horoskoopit ja kulttuuri

Horoskoopit ovat osa monien kulttuurien perinteitä ja uskomusjärjestelmiä. Esimerkiksi Kiinassa käytetään kiinalaista horoskooppia, jossa on 12 eläinmerkkiä, jotka toistuvat 12 vuoden sykleissä. Myös Intiassa astrologialla on pitkät perinteet, ja siellä käytetään erilaista järjestelmää kuin länsimaissa.

Lopuksi

Toivottavasti tämä opas on auttanut sinua ymmärtämään paremmin, mitä horoskoopit ovat englanniksi ja miten voit lukea ja tulkita niitä. Muista kuitenkin aina, että horoskoopit ovat vain yksi työkalu itsetuntemuksen ja itsetutkiskelun matkalla. Ne voivat tarjota oivalluksia ja uusia näkökulmia, mutta lopulta sinä itse määrität oman polkusi ja kohtalosi.

Jätä kommentti