Ketkä näyttelevät Joker 2 rooleissa?

Joker 2″ on yksi odotetuimmista elokuvista tämän hetken elokuvamaailmassa. Ensimmäinen osa, joka esitettiin vuonna 2019, sai valtavan suosion ja voitti useita palkintoja, mukaan lukien kaksi Oscar-palkintoa.

Jatko-osa, joka tunnetaan nimellä ”Joker: Folie à Deux”, on jo herättänyt paljon mielenkiintoa. Elokuvan odotetaan saavan ensi-iltansa 4. lokakuuta 2024.

Joaquin Phoenix – Arthur Fleck/Joker

Joaquin Phoenix palaa toiseen osaan Arthur Fleckin eli Jokerin roolissa.

Arthur, joka koki suuren henkisen murtumisen ensimmäisen elokuvan lopussa, joka sisälsi televisioidun murhan ja paikallisia mellakoita, palaa jälleen valkokankaalle. Tämä kerta, Fleckillä on jonkun toisen kanssa jaettava hänen hulluutensa.

Lady Gaga – Harley Quinn

Lady Gaga, joka on tunnettu laulaja ja näyttelijä, on vahvistettu näyttelemään Harley Quinnin roolia ”Joker 2:ssa.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Gaga näyttelee tätä ikonista roolia, ja hänen odotetaan tuovan ainutlaatuisen otteen hahmoon.

Muita vahvistettuja näyttelijöitä

Vaikka Jokerin ja Harley Quinnin rooleissa nähdään elokuvan pääosat, on myös muita tärkeitä hahmoja, jotka täydentävät tarinaa. Näitä rooleja ei ole vielä vahvistettu, mutta on olemassa useita spekulaatioita ja huhuja siitä, ketkä saattavat liittyä ”Joker 2:n” näyttelijäkaartiin.

Joker 2 (Joker: Folie à Deux) virallinen traileri

Katso alta Joker: Folie à Deux elokuvan virallinen traileri.


Elokuvan tuotanto

Joker 2:n” tuotanto alkoi vuonna 2022 ja sen ohjaajana toimii jälleen Todd Phillips. Elokuva on Warner Bros. Picturesin tuotanto ja sen on määrä saada ensi-iltansa 4. lokakuuta 2024. Tuotanto on kuitenkin kohdannut joitakin haasteita, kuten kirjailijoiden ja näyttelijöiden lakon, joka on saattanut vaikuttaa elokuvan julkaisupäivään.

Minkä tyyppinen elokuva on ”Joker 2”?

Joker 2” jatkaa ensimmäisen elokuvan tarinaa, joka keskittyi Arthur Fleckin elämään ja hänen muuttumiseensa Jokeriksi. Elokuvan odotetaan keskittyvän enemmän Arthurin elämään Arkhamin mielisairaalassa ja hänen suhteeseensa Harley Quinnin kanssa. Elokuvan genrenä on psykologinen trilleri, ja se sisältää elementtejä draamasta ja rikoselementtejä.

Yhteenveto

Joker 2”, tai ”Joker: Folie à Deux”, on odotettu jatko-osa vuoden 2019 menestyselokuvalle ”Joker”.

Joaquin Phoenix palaa näyttelemään pääroolia Arthur Fleckinä eli Jokerina, ja Lady Gaga liittyy näyttelijäkaartiin Harley Quinnin roolissa.

Elokuvan ensi-ilta on suunniteltu 4. lokakuuta 2024, ja sen odotetaan olevan yhtä menestyksekäs kuin ensimmäinen osa.

Jätä kommentti