Kuka Emmerdale-näyttelijä kuoli koronaan?

Emmerdale- ja Coronation Street -sarjoista tuttu brittinäyttelijä Johnny Leeze on menehtynyt äkillisesti 78-vuotiaana. Tiedot kuolemasta vahvistivat hänen perheenjäsenensä. Leeze sai sydänkohtauksen ja hänet kiidätettiin sairaalaan. Hänelle tehtiin koronavirustesti, joka paljasti hänen sairastavan COVID-19 -virusta. Valitettavasti hän menehtyi vain päivä myöhemmin.

Sairaushistoria

Leeze oli sairastellut jo kahden viikon ajan ennen kuolemaansa. Hän oli kärsinyt flunssan kaltaisista oireista, mutta hänen tilansa heikkeni äkillisesti.

Perheen reaktio

Leezen tytär Holly ja veli Philip vahvistivat suru-uutisen Facebookissa. He muistelivat Leezea lämmöllä ja kuvailivat häntä ”mahtavaksi ja todella hauskaksi tyypiksi”.

Muistot: Emmerdale ja Coronation Street

Leeze muistetaan parhaiten roolistaan Ned Gloverina Emmerdale-sarjassa, jossa hän esiintyi vuosina 1994-2000. Hän näytteli myös Coronation Street -sarjassa kolmessa eri roolissa: Mr. Slaterina (1982), Harry Claytonina (1985) ja Laurie Johnstonena (2005).

Viimeinen esiintyminen

Leezen viimeinen tv-esiintyminen oli vuonna 2007, kun hän näytteli sivuroolia Life on Mars -sarjassa.

Ura televisiossa

Johnny Leeze, oikealta nimeltään John Glen, aloitti uransa näyttelijänä 1980-luvulla. Hän teki mittavan uran brittiläisessä televisiossa ja näytteli useissa suosituissa sarjoissa.

Muistokirjoitukset

Leezen muistokirjoituksissa korostuu hänen iloinen luonteensa ja ammattitaitonsa näyttelijänä. Häntä on kuvailtu ”sydämelliseksi ja karismaattiseksi” ihmiseksi, joka ”rakasti näyttelemistä yli kaiken”.

Lopuksi

Johnny Leezen poismeno on suuri menetys brittiläiselle televisiolle. Hänen muistonsa elää edelleen läheisten sydämissä ja niissä sarjoissa, joissa hän esiintyi. Leezea muistetaan lämmöllä ja kunnioituksella. Hän oli lahjakas näyttelijä ja rakastettu perheenjäsen, jonka poismeno on jättänyt suuren aukon monien sydämeen.

Jätä kommentti