Ketkä näyttelevät Poor Things rooleissa?

Poor Things on odotettu elokuva, jonka ohjaa Yorgos Lanthimos.

Se on ainutlaatuinen, genrejä rikkova elokuva, joka yhdistää absurdistisen komedian ja naisen vapauden epätavallisen heijastuksen.

Tässä artikkelissa keskitymme elokuvan näyttelijöihin ja heidän rooleihinsa.

Tulemme jakamaan teille myös julkaisupäivän sekä elokuvan virallisen trailerin.

Näyttelijät ja heidän roolinsa

Emma Stone

Emma Stone on yksi elokuvan pääosan esittäjistä. Hän esittää Belle-nimistä hahmoa, joka on kuollut nainen, joka herää henkiin uudelleen Frankenstein-tyylisen toimenpiteen avulla. Stone on tunnettu rooleistaan monissa suosituissa elokuvissa, kuten La La Land ja The Amazing Spider-Man.

Mark Ruffalo

Mark Ruffalo, tunnettu rooleistaan kuten Hulk Marvelin elokuvissa, esittää toista pääosaa elokuvassa. Hän esittää hahmoa nimeltä Godwin Baxter.

Willem Dafoe

Willem Dafoe, joka on tunnettu rooleistaan elokuvissa kuten Spider-Man ja The Lighthouse, esittää myös merkittävää roolia elokuvassa. Hänen hahmonsa nimi on Duncan Wedderburn.

Ramy Youssef

Ramy Youssef, joka on tunnettu roolistaan sarjassa Ramy, nähdään myös elokuvassa. Hänen roolinsa nimi ei ole vielä tiedossa.


Elokuvan julkaisupäivä

Poor Things -elokuvan julkaisupäivä on Yhdysvalloissa 8. joulukuuta 2023 ja Suomessa 12. joulukuuta 2023.


Elokuvan traileri

Kuten useimmissa elokuvissa, myös Poor Things -elokuvasta on julkaistu traileri. Traileri antaa yleiskuvan elokuvan juonesta ja esittelee päähenkilöt.


Elokuvan tyyppi

Poor Things on ainutlaatuinen genrejä rikkova elokuva, joka alkaa absurdistisen komedian sävyisenä, mutta muuttuu elokuvan edetessä naisen vapauden epätavalliseksi heijastukseksi.

Elokuvan ohjaa Yorgos Lanthimos, joka on tunnettu ainutlaatuisesta ohjaustyylinsä ja kyvystään luoda visuaalisesti vaikuttavia ja ajatuksia herättäviä elokuvia.

Johtopäätös

Poor Things on epätavallinen elokuva, joka lupaa olla mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä. Elokuvan näyttelijät, kuten Emma Stone ja Mark Ruffalo, ovat jo itsessään syy katsoa elokuvaa. Heidän roolinsa elokuvassa lisäävät jännitystä ja odotusta. Seuraamme innolla elokuvan julkaisupäivän ilmoittamista ja otamme sen mukaan elokuvakalenteriimme.

Jätä kommentti