Ketkä näyttelevät Lumikki 2024 rooleissa?

Lumikki, yksi Disney’n ensimmäisistä ja ikonisimmista hahmoista, palaa valkokankaalle 2024.

Tämä uusi elokuva tuo mukanaan uudistuneen näkökulman tuttuun tarinaan, sekä uusia kasvoja rooleihin.

Tässä artikkelissa tutustumme tarkemmin siihen, ketkä tähdittävät Lumikki 2024 elokuvaa.

Pääosan esittäjät

Elokuvan pääosaa, Lumikkia, esittää Rachel Zegler. Zegler on nouseva tähti, joka tunnetaan parhaiten roolistaan Maria-na, Steven Spielbergin uudessa West Side Story -elokuvaversiossa.

Zeglerin valinta Lumikin rooliin on merkittävä, sillä hänet valittiin rooliin tuhansien hakijoiden joukosta.

Pahaa äitipuolta, eli Pahaa kuningatarta, esittää Gal Gadot, joka on tunnettu roolistaan Wonder Womanina. Gadotin roolisuoritus on odotettu, sillä hänen on pystyttävä tuomaan elokuvaan sopiva määrä jännitystä ja pelkoa.

Elokuvassa nähdään myös Andrew Burnap, joka esittää Prinssi Rohkeaa. Burnap on Broadway-tähti, joka tekee elokuvadebyyttinsä Lumikki 2024 elokuvassa.

Elokuvan julkaisupäivä

Lumikki 2024 elokuva on määrä julkaista 22. maaliskuuta 2024. Tämä päivämäärä on kuitenkin vielä vahvistamatta ja voi muuttua tuotannon aikana.

Snow White 2024 -elokuvan virallinen traileri

Elokuvan traileri antaa katsojille ensimmäisen maistiaisen siitä, mitä on odotettavissa.


Lumikki 2024: Mitä on odotettavissa?

Vuoden 2024 Lumikki-elokuva on uudelleen luotu versio Disney’n ensimmäisestä animaatioelokuvasta, joka julkaistiin vuonna 1937. Se kertoo tarinan nuoresta prinsessasta, joka joutuu pakenemaan paha sydämistä äitipuoltaan. Matkallaan hän kohtaa seitsemän kääpiötä, jotka ottavat hänet turvaan.

Kuitenkin, tämä uusi versio tuo mukanaan merkittäviä muutoksia. Yksi suurimmista uudistuksista on se, että elokuvan seitsemän kääpiötä on korvattu ”taikavoimaisilla olennoilla”. Tämä muutos tehtiin välttääkseen mahdolliset stereotypiat, jotka saattaisivat liittyä kääpiöhahmoihin.

Lumikki 2024: Uudistunut tarina

Lumikki 2024 ei ole vain uusi versio vanhasta tarinasta, vaan se tuo mukanaan myös uudenlaista syvyyttä hahmoihin ja tarinaan. Elokuvan Lumikki ei unelmoi vain prinssistä valkoisella hevosella, vaan hän unelmoi siitä, että hänestä tulee johtaja, jonka hän tietää voivansa olla.

Tämä uusi näkökulma tarinaan tuo mukanaan myös muita muutoksia. Esimerkiksi elokuvassa ei keskitytä romanttiseen rakkaustarinaan, kuten alkuperäisessä elokuvassa. Sen sijaan keskitytään Lumikin henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen.

Elokuvan tuotanto ja ohjaus

Elokuvan ohjaa Marc Webb, joka tunnetaan parhaiten Amazing Spider-Man -elokuvista. Webb on tunnettu kyvystään tuoda hahmoihin syvyyttä ja inhimillisyyttä, mikä sopii hyvin Lumikki 2024 -elokuvaan.

Elokuvan käsikirjoittajina toimivat Dorothy Ann Blank, Richard Creedon ja Merrill De Maris, jotka ovat kaikki kokeneita käsikirjoittajia.

Elokuvan vastaanotto ja kritiikki

Elokuvan tuotanto on herättänyt paljon keskustelua ja kritiikkiä. Erityisesti elokuvan pääosan esittäjän, Rachel Zeglerin, kommentit vuoden 1937 Lumikki-elokuvasta ovat herättäneet vastustusta. Zegler on nimittäin kritisoinut alkuperäistä elokuvaa vanhentuneeksi ja ehdottanut suuria muutoksia moderniin versioon.

Lopuksi

Lumikki 2024 tulee olemaan uudistunut versio klassisesta tarinasta, joka tuo mukanaan uusia hahmoja ja uudenlaista syvyyttä tarinaan. Vaikka elokuvan tuotanto on herättänyt paljon kritiikkiä, on mielenkiintoista nähdä, miten tämä uusi versio otetaan vastaan yleisön keskuudessa.

Jätä kommentti