Milloin Godzilla X Kong julkaistaan?

Godzilla X Kong -elokuvan julkaisupäivä on ollut kuumana puheenaiheena viime aikoina.

Elokuva on viides osa niin sanotussa MonsterVerse-sarjassa, joka on kerännyt suurta suosiota ympäri maailmaa.

Tämän artikkelin tarkoituksena on tarjota yksityiskohtaista tietoa siitä, milloin Godzilla X Kong julkaisee.

Godzilla X Kong -elokuvan julkaisupäivä

Godzilla X Kong: The New Empire -elokuva oli alun perin määrä julkaista 15. maaliskuuta 2024.

Kuitenkin, johtuen laajamittaisista kirjoittajien ja näyttelijöiden lakkoista, Warner Bros. päätti tehdä muutoksia tuleviin julkaisuaikatauluihinsa.

Tämän seurauksena, Godzilla X Kong -elokuvan julkaisupäivä siirrettiin kuukaudella eteenpäin, 12. huhtikuuta 2024.

Godzilla X Kong -elokuvan virallinen traileri

Katso alta Godzilla X Kong -elokuvan virallinen traileri.


Godzilla X Kong -elokuvan näyttelijäkaarti

Godzilla X Kong: The New Empire tuo takaisin Godzilla vs Kong -elokuvan tähdet Rebecca Hallin, Brian Tyree Henryn ja Kaylee Hottlen. Uusina kasvoina MonsterVersen maailmaan astuvat Dan Stevens, Fala Chen, Alex Ferns ja Rachel House. Heidän roolinsa elokuvassa ovat toistaiseksi salaisuus, mutta Stevensin on kerrottu olevan elokuvan pääroolissa.

Godzilla X Kong -elokuvan juoni

Warner Bros. julkaisi huhtikuussa 2023 lyhyen yhteenvedon elokuvan juonesta. Yhteenvedon mukaan Godzilla X Kong: The New Empire seuraa Godzilla vs Kong -elokuvan jälkeisiä tapahtumia, ja kuvaa Kongin ja Godzillan taistelua maailmanlopun uhkaa vastaan. Elokuvassa syvennytään myös molempien hirviöiden historiaan, alkuperään ja Skull Islandin mysteereihin.

Godzilla X Kong -elokuvan ohjaaja ja kirjoittajat

Godzilla vs Kong -elokuvan ohjaaja Adam Wingard palaa ohjaamaan myös Godzilla X Kong: The New Empire -elokuvaa. Elokuvan käsikirjoituksesta vastaavat Terry Rossio, Simon Barrett ja Jeremy Slater, jotka kirjoittivat myös edellisen elokuvan.

Godzilla X Kong -elokuvan traileri

Godzillan ja Kongin seuraavan kohtaamisen traileria odotetaan innolla. Toistaiseksi julkaisupäivän siirrosta on julkaistu vain lyhyt teaseri. Jos elokuva pitää kiinni huhtikuun 2024 julkaisupäivästään, toivottavasti saamme nähdä ensimmäisen trailerin ennen vuoden loppua.

Godzilla X Kong -elokuvan tuotanto

Godzilla X Kong: The New Empire -elokuvan tuottavat Mary Parent, Alex Garcia, Eric McLeod, Brian Rogers, Thomas Tull ja Jon Jashni. Elokuvan kuvaukset alkoivat heinäkuussa 2022 ja päättyivät marraskuussa 2022.

Godzilla vs Kong -elokuvan tausta

Godzilla vs Kong oli vuonna 2021 julkaistu elokuva, jossa kaksi hirviötä kohtasivat toisensa. Elokuvan lopussa hirviöt yhdistivät voimansa taistellakseen Mechagodzilla-nimistä hirviötä vastaan, jonka oli luonut kiero yritys Apex Cybernetics. Taistelun jälkeen Godzilla ja Kong näyttivät solmineen jonkinlaisen aselevon. Godzilla palasi takaisin merelle, ja Kong jäi hallitsemaan Hollow Earthia, joka on kaikkien hirviöiden syntypaikka.

Miten Godzilla X Kong -elokuva liittyy MonsterVerse-sarjaan?

Godzilla X Kong: The New Empire on viides osa MonsterVerse-sarjaa, joka on kerännyt suurta suosiota ympäri maailmaa. Sarja alkoi vuonna 2014 elokuvalla Godzilla, ja sitä seurasi vuonna 2017 elokuva Kong: Skull Island. Vuonna 2021 julkaistiin Godzilla vs Kong -elokuva, joka toi yhteen kaksi suurta hirviötä. Godzilla X Kong: The New Empire jatkaa näiden hirviöiden tarinaa.

Lopuksi

Godzilla X Kong: The New Empire -elokuva on kiistatta yksi vuoden 2024 odotetuimmista elokuvista. Vaikka elokuvan julkaisupäivää on siirretty, fanien innostus ei ole laantunut. Jäämme odottamaan lisätietoja elokuvasta ja sen traileria. Godzilla X Kong -elokuvan julkaisupäivä on merkitty kalentereihimme, ja odotamme innolla, mitä uusi elokuva tuo tullessaan.

Jätä kommentti